Βλέπω πως μερικοί κάνουν πλάκα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.Υπάρχουν τελικά εδώ μέσα πολλοί άσχετοι με θέματα ψυχικής υγείας.Ασχολούνται με το σεξ πόσο μεγάλο τον έχουν και τέτοιες μαλακίες.
Θεωρούν πως το σεξ θεραπεύει όλα τα προβλήματα.Δεν έχουν ζήσει μερικοί από εδω μέσα το αίσθημα ότι θα χάσεις το μυαλό σου ότι πάει να σπάσει η καρδιά σου από την ταχυκαρδία.Δεν έχουν νιώσει πως είναι να μπαίνουνε άσχημες ιδέες στο μυαλό σου από την κατάθλιψη.Δεν έχουνε κλάψει επί μέρες δεν έχουν νιώσει το αίσθημα της απελπισίας.
Απλά το παίζουν σεξολόγοι και ειδικοί.Να πάτε σε άλλο site κύριοι.Δεν έχετε καταλάβει μου φαίνεται τη σημασία του προβλήματος.
Ξέρετε τι μέρα ήταν προχθές?Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας.Πως?Τώρα το ακούτε?Για το μόνο που νοιάζεστε είναι πως να δίνετε συμβουλές του τύπου βρες γκόμενο γκόμενα και θα περάσουν όλα.Όποιος κάνει αστεία με αυτά τα θέματα απλά είναι ανόητος.Δεν χρησιμοποιώ βαρύτερη λέξη γιατί δεν μου αρέσει να βρίζω.
Επίσης οι αναφορές τύπου δεν θέλετε να γίνεται καλά είναι για κλάματα.Προσπαθήστε αλλάξτε εικόνες και άλλες τέτοιες μαλακίες.Δεν μπορείτε να καταλάβετε πως υποφέρουμε γιατί απλά δεν μπορούμε να μην υποφέρουμε.
Η κατάθλιψη και το άγχος είναι σήμερα και σωματική νόσος συν τοις άλλης.Είστε όλο θεωρίες φρου φρου και αρώματα.
Υ.Γ.Αυτά τα λέω μόνο για μερικούς που μάλλον δεν έχουν προβλήματα.
Υ.Γ.2 Τελικά μου αρέσει να βρίζω και λιγάκι.......
Υ.Γ.3 Έχω παλέψει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια κύριοι.Αλλά ορισμένοι με την συμπεριφορά σας μου την δίνετε.Απορώ πως κάνετε πλάκα με όλα αυτά τα θέματα.Σας είπα όσοι δεν έχουν πρόβλημα και μπαίνουν για να μπαίνουν ας πάνε στο site του ασκητή.Αφού η λογική σας είναι πηδάτε γιατί χανόμαστε.....