Σοβαρό πρόβλημα εμπιστοσύνης
Το τελευταιο καιρο ειμαι με μια κοπελα (πιο πριν ειχα πολλες σχεσεις γενικα) και ειμαστε μαζι 8 μηνες.Στα μεσα της θητειας μου ξεκινησαμε αυτη τη σχεση και ειμαστε ακομα μαζι.Εχω ενα τεραστιο προβλημα μια εχω εμπιστοσυνη και μια που την χανω.Δε ξερω γιατι αλλα φοβαμαι οτι δε θα κρατησει αυτη η σχεση και πως θα ξανα φαω το κεφαλι μου με κοπελα και τωρα θα ειναι ακομα πιο εντονο γιατι νιωθω παρα πολλα γι αυτη τη κοπελα.Δε ξερω αλλα κανω ευκολα σεναρια ενω δε μου χει δωσει καποιο δικαιωμα και θα ζηλεψω απο μονος μου χωρις λογο.Αυτο κυριως το εχω με το κοσμο απ τη σχολη στην οποια ειναι δε ξερω αυτοι δε μου βγαζουν καμια εμπιστοσυνη και ωρες ωρες δε ξερω φοβαμαι οτι θα στρεψει το βλεμμα της σε καποιον απο το εργαστηριο της καποια μερα η καποιος θα κανει κινηση και εκεινη θα ενδωσει.Δε θελω να καθομαι να σκεφτομαι τετοια γιατι τα πραγματα πηραν μια τελειως αλλη τροπη και για τους 2 εκεινη δεν ειχε ξανα κανει σχεση μονο 3 ελευθερες σχεσεις αλλα δεν ηταν τιποτα το σπουδαιο και δεν το περιμενε οτι θα νιωθε ετσι για εμενα εχω γινει αρκετα σημαντικος για εκεινη και δε θελει να με χασει λεει και δε μπορει να φανταστει τη ζωη της χωρις εμενα.Δε μ αρεσει καθολου αυτο το πραγμα.Δε ξερω δυστυχως τι αλλο να πω οτι θελετε ρωτατε απανταω σε ολα (σχεδον).Πειτε μου σας παρακαλω καποιες γνωμες καποιες συμβουλες.Συγνωμη αν σας κουρασα και ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.