Originally Posted by
Goku
Καλησπέρα σας, είμαι νέος στο forum και θα ήθελα και την δικη σας γνώμη πανω σε αυτό το θέμα που με βασανίζει, με έχει αγχώσει και δεν βρίσκω τρόπο να ηρεμήσω.
Ξεκινάμε: Τα Χριστούγεννα του 17 πριν 5 μήνες ξεκίνησα να κανω κατι χαλαρό (για αρχη) με μια κοπελά που την ήξερα 2 χρόνια, ήξερα πως ειναι σαν χαρακτήρας, ήξερα πως συμπεριφέρεται, γενικα ειναι απίθανη. Όποτε βρισκόμασταν καναμε σεξ 2 και 3 φορές. Τις υπολοιπες μέρες καναμε κατι απο το τηλέφωνο. Κάθε μέρα όμως. Το πάσχα του 18 πριν 1 μήνα περιπου πήγαμε στο εξωχικο μου για ένα πενθήμερο. Να μην τα πολυλογό καναμε σεξ γυρω στις 15 φορές. Μετά απο εκεινο το 5ημερο ειναι λες και εχω χασει την ορεξη για σεξ. Με την κοπέλα έχουμε σχέση πλεον και νοιωθω τελειως ερωτευμενος, περνάμε υπέροχα. Το θέμα μου ειναι οτι φοβαβαι μην και δεν ερθω σε στύση οταν ειμαι μαζί της. δεν ειναι λογικο να ειχα ορεξη καθε μερα και ξαφνικα να μου έφυγε. την τελευταια φορα που καναμε σεξ, εγινε 2 φορές πριν 2 μέρες αλλα και παλι ακομη με αγχώνει το όλο θέμα. δεν γινεται να μην έχω ορεξη μες την μερα, ακομη και όταν την σκέφτομαι και δεν μπορώ να χαλαρώσω. Καποια συμβουλη? Σας ευχαριστώ