Μήπως είναι ανώριμος ή εγώ έχω το πρόβλημα;
Καλησπέρα σε όλο το forum!
Έχω τέσσερις μήνες σχέση. Όταν ξεκινήσαμε τη γνωριμία είχαμε ενοχλήσεις από μια πρώην που είχαν μόνο ελεύθερο σεξ, αλλά εκείνη τον κυνηγούσε. Όπου και να πηγαίναμε αυτή εμφανιζόταν. Να σημειώσω ότι αυτή πήγαινε παράλληλα και με άλλους, όπως και αυτός. Όταν με γνώρισε δεν έδωσε ποτέ αφορμή και όταν τον πήρε αυτή τηλέφωνο ενώ είχαμε σχέση της μίλησε απότομα και την είπε να μην ξαναπάρει και τη μπλόκαρε. Μετά από μερικούς μικροχωρισμούς γιατί άρχισα να θεωρώ ότι κι αυτός μάλλον δίνει δικαίωμα, έκλεισε και το facebook. Του είπα ακόμη να μη βγαίνουμε πολύ κατά εδώ γιατί θα την τσιγκλάμε, αλλά εκείνος έλεγε ότι δε βλέπει πρόβλημα σε αυτό. Υπήρξαν φορές που εξαιτίας αυτών των γεγονότων και νομίζοντας ότι παίζει κι αυτός του μίλησα πολύ άσχημα. Πάντα όμως έκανε αυτός το βήμα ώστε να μην χωρίσουμε. Έμαθα από πολλούς και από αυτόν, ότι το συγκεκριμένο βλήμα και να το φτύσεις και να το βρίσεις αντί να φύγει από αξιοπρέπεια θα κολλήσει περισσότερο. Μήπως δεν κάνει για σοβαρή σχέση?
Ταιριάζουμε σε πολλά, περνάμε ωραία αλλά όλα αυτά με προβληματίζουν πολύ. Βοήθεια, νομίζω ότι αρρωσταίνω. Το θέμα είναι αρρωσταίνω από το μυαλό μου ή όντως υπάρχει φωτιά?