Δεν θέλω να πάρω αλλα φάρμακα....
Καλησπέρα σε όλους!Πριν ένα τρίμηνο κόντεψα να χάσω τη ζωή μου από μια σοβαρή θρόμβωση που έπαθα και τα απανωτά λάθη των γιατρών!!Κατέληξα λόγω άγχους του περιστατικού και της πολυημερης νοσηλείας μου σε δύο νοσοκομεία,να παίρνω ζαναξ 3 φορές τη μέρα των 0,5.Ενω επισκέφτηκα ψυχολόγο συστηματικά,ψυχίατρο,έχω κάνει άπειρες συζητήσεις για τις φοβίες μου,έχω και πνευματικό και πιστεύω στο Θεό,το πρόβλημα μου κάποιες φορές εντείνεται κάποιες φορές κατευναζεται!Αποφεύγω οποιαδήποτε αγχωτική κατάσταση είτε έχει να κάνει με πρόσωπα που θεωρώ τοξικά είτε με μέρη που τα έχω συνδυάσει με αρνητικές αναμνήσεις...Το παίρνω το ζαναξ δύο φορές τη μέρα πλέον εφόσον πέφτω σαν βόδι το βράδυ για ύπνο αλλά ξυπνάω στις 6 το πρωί!!!Φοβάμαι να φάω κανονικά μην με πιάσει το ίδιο πράγμα,φοβάμαι να μείνω μόνη στο σπίτι μιας και όταν κόντεψα να πεθάνω ήμουν εντός του σπιτιου την πρώτη φορά και τις επόμενες δύο μέσα στο νοσοκομείο!!Φοβάμαι ότι θα πεθάνω από αιμορραγία,έμφραγμα,χιλια δύο...Ενώ έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις όσον αφορά την καρδιά δεν πειστηκα διότι ο φόβος υπερισχύει....Μια φίλη επιμένει πως μόνο με αντικαταθλιπτικά θα ξαναβρώ τον παλιό μου εαυτό αλλά διστάζω!Δεν θέλω να εξαρτώμαι από φάρμακα και κάποια στιγμή στο μέλλον να προστρεξω σε αυτά σε άλλη μια δύσκολη για μένα φάση!Τα φοβάμαι.....Θα ήθελα έναν άλλον τρόπο προσέγγισης αν κάποιος τα κατάφερε διαφορετικά να ξεπεράσει την φοβία αυτή!!