Originally Posted by
John trikm
Guys καλησπέρα, Γιάννης 19 Ετων, καινούργιος στο forum και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα ζήτημα που με βασανιζει εδώ και πολύ καιρό και δεν μπορώ να ζήσω φυσιολογικά...Σεπτέμβρη έπαθα την πρώτη κρίση πανικού στη ζωή μου...ξέρετε να μη νιώθω τα πόδια μου,έντονη ζαλαδα,δυσπνοια, Ταχυκαρδια, η χειρότερη στιγμή της ζωής μου.. Να πηγαίνω στα επειγοντα και να μου λένε να κοιτάξω το stress μου γιατί αργότερα στη ζωή μου μπορεί και να επιδεινωσει την κατάσταση...Από τότε μέχρι και σήμερα που σας γράφω έχω τον φόβο ότι θα πάθει κάτι η καρδιά μου, το σώμα μου,ότι μερικές φορές δεν μου φτάνει ο αέρας που αναπνεω...Πήγα καρδιολογο για τις ταχυκαρδιες,έκανα triplex και holter, όλα κομπλέ μου είπαν από το άγχος είναι+ότι έχω μικρή αύξηση περικαρδιακου υγρού στην αριστερή κοιλία της καρδιάς μου και να το τσεκάρω κάθε χρόνο.. Μετά σειρά είχε ο γαστρεντερολογος, πονος στη κοιλια, δυσκοιλιοτητα... Κάνω Υπερηχο, Γαστροσκοπηση, δεν μου βρήκε τίποτα.. Από το άγχος μου λέει και εκείνος.ακουγοντας τα λόγια των γιατρών, είπα στον εαυτό μου ότι είμαι καλά και ξεκίνησα γυμναστήριο,το οποίο ναι μεν με βοηθάει σωματικά αλλα ψυχολογικά καθόλου, που πχ κανοντας βαρη ειδικά θα ζαλιστω και θα έχω Ταχυκαρδια και θα λέω εντάξει θα εκραγεί το στήθος μου τώρα.. Παρατηρησα πρόσφατα ότι όταν σηκωνομαι απότομα από μια θεση, σκοτεινιαζει η όραση μου, και ότι τις ζεστές μέρες νιώθω κοπωση και εμβοες στα αυτιά...μήπως τελικά δεν είναι στο μυαλό μου ολα αυτα αλλα εχω θέμα με την πίεση;