Καλησπερα!
Εδω και περιπου ενα χρονο ταλαιπωρω τον ευατο μου και τους γυρω μου με αυτον τον φοβο.Οτι συμπτωμα και να παρουσιασω το μυαλο μου παει αμεσως στο κακο με αποτελεσμα να τρεχω συνεχεια στους γιατρους να με πιανει κριση να μην μπορω να κοιμηθω, να κλαιω συνεχεια ,να εχω δυσπνοια ,τρομερο φοβο,εμετο ,διαρροια,να μην μπορω να φαω...Ολα αυτα κρατουν μεχρι να παρω διαγνωση οτι δεν εχω κατι και ηρεμησω...
Κανω συχνα εξετασεις και ολα καλα!
Αυτες τις ημερες μου εχει κολλησει οτι εχω υπονυχιο μελανωμα διοτι εδω και ενα χρονο εχω βγαλει στα 2 μικρα νυχια του ποδιου μου 2 καθετες γραμμες.
Φυσικα πηγα σε δερματολογο πριν 6 μηνες και σε παθολογο (ζω Γερμανια ευτυχως δεν πληρωνω επισκεψεις και εξετασεις) μου ειπαν λοιπον οτι δεν εχω κατι τετοιο ...
Ελα ομως που δεν φευγουν αυτα τα σημαδακια εχει περασει ενας χρονος απο τοτε που τα εχω κ αρχισα να πανικοβαλομαι παλι...
Δυστυχως καταφευγω στο ιντερνετ οπου οι εικονες για μελανωμα ειναι παρεμφερης με αυτο που εχω...
Την Τεταρτη εκλεισα ραντεβου σε δερματολογο παλι...
Αρχισα ψυχοθεραπεια και η διαγνωση μου ειναι μεση καταθλιψη και φοβια...
Καπου εδω να πω οτι ολοι στην οικογενεια μου ειχαν καποια αρρωστια και εφυγαν ολοι...εγω τους φροντιζα οπως και τη γιαγια μου η οποια πασχει απο αλτσχαιμερ...
Η ψυχολογος μου ειπε ειναι φυσιολογικο με οτι εχω περασει να εμφανιζω κατι τετοιο...
Η αγωγη μου ειναι προς το παρον φυτικη, παιρνω ενα δισκιο το βραδυ.
Το εν λογω περιεχει βαλσαμοχορτο...
Ειναι δυνατον να κανουν λαθους 2 ιατροι σε διαγνωση;Με προβληματιζει γιατι ειναι πολυ δυσκολη η διαγνωση του διαβασα φυσικα στο νετ...
Ελπιζω συντομα να τελειωσει αυτος ο εφιαλτης διοτι νιωθω οτι δεν αντεχω αλλο και κανω κακο και στους γυρω μου με την συμπεριφορα μου..
Χαρηκα που σας βρηκα και συγγνωμη για το τοσο μεγαλο κειμενο...
Εστάλη από SM-A320FL στο E-Psychology.gr Mobile App