Καμία σεξουαλική εμπειρία
Τον τελευταίο 1,5 χρόνο κάνω ψυχοθεραπεία. Ένας απο τους λόγους που την ξεκίνησα είναι οτι δεν είχα κάνει σεξ, κάτι που ισχύει έως σήμερα. Είναι ένα θέμα που κάποιες φορές με προληματίζει και κάποιες άλλες το αφήνω πίσω μου. Όσο και αν έχω προσπαθήσει δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω τον λόγο που με έχει φέρει σε αυτή την θέση. Είμαι εμφανίσημη όπως οι περισσότεροι ανθρωποι, δεν είμαι άσχημη αλλα ούτε και μοντέλο. Έχω παρέες, αρκετους φίλους, μία δουλεία που μου αρέσει πολυ, οικογένεια που είναι πάντα διπλα μου και με στηρίζει και γενικά θα με χαρακτηριζα έναν σχετικά κοινωνικό άνθρωπο. Απλά όταν έρχεται το κομμάτι των σχέσεων με το αντίθετο φύλο κάπου κολλάει το πράγμα, ίσως κάπου κολλάω κι εγώ....βέβαια για να πώ και την αλήθεια, ποτέ δεν ήμουν απο τις κοπέλες με τις πολλές "κατακτήσεις", μάλλον προς το πολυ λιγες θα έλεγα! Αλλά και πάλι ποτέ δεν κατάλαβα τι είναι αυτο που εμποδίζει τους άντρες να με δούν ερωτικά ή τι εμποδίζει εμένα να αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο.
Κι ερχόμαστε στο θέμα ψυχολόγος. Ο ψυχολόγος μου πιστέυει οτι ο κοινωνικός περίγυrος μου έχει δημιουργήσει πολύ αγχος πάνω στο θέμα, που θα πρέπει να αποβάλλω. Θέλει να με βοηθήσει να αλλάξω οπτική γωνία και να είμαι πιο θετική. Προσπαθει να μου εξηγήσει οτι όταν βρεθεί ο άνθρωπος που θα μου αρεσει όλα θα γίνουν όπω πρεπει. Του εξήγησα οτι αυτά δεν με καλυπτουν, διότι δεν μπορεί να είναι τόσο τυχαιο γεγονός! Ένα πράγμα που για τόσο κόσμο είναι τόσο εύκολο για τους αλλους για εμενα είναι βουνό κι έχει καθυστερήσει τόσο πολύ! Πολυ θα ηθελα να καταλαβω το λόγο που είναι τοσο δυσκολο για μενα, να το λύσω και να προχωρήσω.
Και η ερωτηση μου είναι η εξή: θα ήταν καλύτερο να απευθυνθώ σε κάποιο σεξολόγο γι αυτό το θέμα ή να ψάξω αλλο ψυχολόγο? Διότι πιστέυω οτι στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας και κατανόησης.