Πιστευετε οτι μπορουμε να αγαπαμε καποιον που δεν ανταποκρινεται σε αυτο και να αντλουμε ευχαριστη απο αυτο καθως τα συναισθηματα για το αλλο ατομο μας ξεπερνουν ?
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Πιστευετε οτι μπορουμε να αγαπαμε καποιον που δεν ανταποκρινεται σε αυτο και να αντλουμε ευχαριστη απο αυτο καθως τα συναισθηματα για το αλλο ατομο μας ξεπερνουν ?
Ο ερωτας που νιωθω για εκεινη την κοπελα δεν ξεθωριαζει ευκολα
τα μονοπλευρα αισθηματα ειναι αδιεξοδα, πιστευω.
μονο χρονο σου τρωνε κι αναλογα πως στεκεις στα μυαλα σου, μπορει και να σε οδηγησουν προς την εμμονη η και την παρανοια αν επιμεινεις πολυ.
για ποιον λογο εβαλες το θεμα σου στο φορουμ "βιβλιοπωλειο"??
Γιατι ειμαι απροσεχτη
Ναι. Μόνο που όταν πχ δείχνει ενδιαφέρον για εμάς τότε μας δίνει και χαρά. Όταν όμως αρχίζει το γράψιμο και η αδιαφορία καθώς δεν είμαστε τίποτα το ιδιαίτερο για αυτόν ή αυτήν τότε ο πόνος είναι μεγαλύτερος της ευχαρίστησης.. Δεν τα λέω αυτά γιατί είμαι καλύτερος. Και γω γτπ τα έχω κάνει.. Τα λέω μήπως και ξεστραβωθω όμως.
Ιωαννα μια που εγινεσ γκαυλερη καθε ανθρωποσ εχει την αναγκη να αγαπαει να αγαπιεται κ να εχει υλικα αγαθα αυτα εγω τα βιωνω ωσ εξησ εχω λεφτα για καφε κ τσιγαρα κι ενα πιατο φαι βρηκα καποια κοριτσια να αγαπαω γτ ετσι νιωθω δεν πειραζει που δεν με αγαπαν αυτεσ δεν τισ ρωτησα κ ποτε τι κανουν κ ουτε θα τισ ρωτησω οταν παψω να τισ αγαπαω γτ πολυ απλα ετσι νιωθω κ τελειωνει εκει
Δεν πιστεύω ότι μπορεί να αγαπάμε κάποιον που δεν μας θέλει!αγαπάμε την ιδέα το πως θα μπορούσε να ήταν αν είμασταν μαζί!ένα όνειρο δηλαδή!!
Να αγαπάς κάποιον χωρίς να έχεις ανταπόδοση. Αυτό "σπάει τους κανόνες" μπορούμε να πούμε. Αλλά για πόσο; Για τι βάθος χρόνου μιλάμε; Και η ευχαρίστηση (αν υπάρχει) από αυτό, αρκεί για να νικήσει τον πόνο και την θλίψη; Νομίζω πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχει διάρκεια μεγάλη αυτό. Ίσως "στιγμιαία".
Σιγά σιγά θα ξεθωριάσει. Και ο πόνος θα μαλακώσει και θα εύχεσαι απλά να είναι καλά όπου και αν είναι και ότι και αν κάνει. Ξέρεις πότε δεν ξεθωριάζει και σε πονάει πάντα; Αν υπάρχει θάνατος. Αλήθεια σου λέω. Ποτέ.
Ηδη ευχομαι να ειναι καλα οπου κι αν ειναι κι ας την αγαπαω
μηπως ερωτευεσαι συνεχως αυτο που δεν εχεις?
οταν καποιος τη βρισκει με αυτο που δεν εχει ειναι σα να λεει οτι κατα βαθος προτημα να ειναι μονος του