Originally Posted by
diamont
Το βάζω εδώ καθώς θα εστιάσω στη ψύχωση, αλλά αν πιστεύετε ότι είναι εκτός θέματος παρακαλώ να το μεταφέρετε στην αντίστοιχο κατηγορία.. Επίσης, συγνώμη για κάποιες αγγλικές λέξεις, θα προσπαθήσω να εκφραστώ ελεύθερα..
So, διαπιστώνεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τον εαυτό σου. Επισκέφτεσαι κάποιο γιατρό, αρχίζεις αγωγή και ψυχοθεραπεία. Όλα καλά λες στον εαυτό σου, αν και ξέρεις ότι κάτι δεν είναι...
Σωστά, είσαι διαφορετικός.. Και εγώ είμαι διαφορετικός.. Είμαστε σε μια κοινότητα διαφορετικών ανθρώπων, μοναδικών. Μη βάζετε ταμπέλες στις παθήσεις σας και λέτε είμαι ο τάδε με τάδε. "Έχω μία ψυχική δυσκολία", αυτό αρκεί..
Από την άλλη, μη ντρέπεστε για αυτό που είστε.. Είμαστε μοναδικοί, "ασθενείς" αλλά άνθρωποι. Έχουμε ίσες ευκαιρίες, με τους δικούς μας ρυθμούς. Παίρνουμε φάρμακα όχι για πλάκα και προσοχή, αλλά γιατί αγαπάμε τον εαυτό μας και θέλουμε ίαση. Ακόμα και αν ξέρουμε ότι δε θα έρθει ποτέ;!
Θέλουμε μία ίση ζωή. Ίσες ευκαιρίες. Ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. ΔΕΝ είμαστε άρρωστοι, είμαστε διαφορετικοί.. Μη φοβάστε να το δείχνετε, να το λέτε, να το εκφράζεστε! ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ με τους άλλους ανθρώπους, όχι κατώτεροι...
Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!!
-> Αν θέλετε, μπορείτε και εσείς να γράψετε μερικά λόγια ελπίδας.. Οπότε όταν κάποιος δεν αισθάνεται καλά, να έρχετε και να τα διαβάζει :)
-> Αν θέλετε, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα. Να επικοινωνήσετε μαζί μου ιδιωτικά.. Δεν θα είμαι ο θεραπευτής σας, αλλά ένας καλός φίλος.. Θα σας ακούσω με προσοχή και θα προσπαθήσω να βοηθήσω!
-> Όποιος και ό,τι και αν έχεις κάνει, σε αγαπάω και θα είμαι δίπλα σου.. Μην απελπίζεσαι :)