Δεν ξερω εαν ειναι το σωστο μερος για να ζητησω βοηθεια και συμβουλες για το συγκεκριμενο θεμα αλλα δεν εχω κατι να χασω. Ειμαι 23 χρονων και απο μικρος καταλαβα οτι ειμαι λιγο διαφορετικος απο τους περισσοτερους αντρες καθως παντα μου αρεσε το bdsm και συγκεκριμενα οταν εγω εχω τον κυριαρχο ρολο απεναντι σε μια γυναικα. Δεν θα κατσω να περιγραψω τα φετιχ μου, δεν νομιζω οτι εχει νοημα. Αργησα πολυ να αποδεχτω την φυση μου καθως για πολυ καιρο πιστευα πως πανω,κατω ειμαι σαν ολο τον υπολοιπο κοσμο. Στα 16 μου εκανα την πρωτη μου σχεση με μια κοπελα η οποια ομως δεν ειχε σχεση με bdsm και ετσι δεν ημουν σε θεση να εκφρασω τα πραγματικα μου σεξουαλικα βιτσια καθως, να το πω οσο ποιο κομψα μπορω το ρομαντικο σεξ δεν μου βγαινει. Τα μεταξυ μας κρατησε κανα 2μηνο και μετα χωρισαμε για ασχετο λογο με το ολο θεμα που περιγραφω. Σε εκεινη την φαση ηταν που καταλαβα πως μονο με γυναικες οι οποιες εχουν αντιστοιχα βιτσια με εμενα και τους αρεσει να ειναι υποτακτικες στο σεξ θα μπορω να εχω την οποιαδηποτε σεξουαλικη σχεση στο μελλον. Το θεμα ειναι οτι απο τοτε δεν εχω κανει τιποτα με καμια κοπελα. Η κατασταση μου με εχει παρει απο κατω και με εχει κανει ποιο ντροπαλο και αντικοινωνικο απεναντι στις γυναικες καθως ξερω οτι οι περισσοτερες γυναικες θα με περναγαν για αρρωστο εαν ηξεραν τα σεξουαλικα φετιχ μου. Το τελευταιο χρονο εχω αρχισει να προσπαθω μεσω bdsm site γνωριμιων να γνωρισω κοσμο που μπορει να προκυψει κατι αλλα παντα εχω στο πισω μερος του κεφαλιου μου οτι μπορει να βγω με καμια τρελη (και δεν εννοω σεξουαλικα) η καμια που δεν βλεπετε καν. Εμφανησιακα ειμαι μια χαρα και γενικα ειμαι ανθρωπος που μπορω να κανω τους αλλους να γελανε και να περναμε καλα. Παρ'ολα αυτα εχω βαρεθει να ειμαι διαφορετικος απο τους υπολοιπους, εχω βαρεθει να ειμαι μονος και εχω βαρεθει να γνωριζω οτι δεν μπορω να flirtαρω με την πλειοψηφια των γυναικων καθως δεν ειναι σαν και μενα. Τι να κανω? Καμια συμβουλη?