Ψυχοσωματικό ή όντως σωματικό;
Καλησπέρα σε όλους...Νέος ειμαι στο φόρουμ! Μέχρι πέρσυ στις γιορτές των Χριστουγέννων περίπου υπέφερα απο έντονο στρες που μου δημιουργούσε κρίσεις πανικού σχεδόν σε οτιδήποτε έκανα είδικά στην Αθήνα! Μετά απο πείσαμ και προσπάθεια κατάφερα να το ελεγξω σε μεγαλο βαθμό! Και εκει που έγα οτι οκ εχω αποβάλει τον φόβο 3 χρόνια μετά μπορώ να ζήσω πιο ελευθερος μου εσκαναν καποια σωματικά θέματα (θυρεωειδής, ελλειψη βιταμίνης d)που σε συνδιασμό με τις πολλές ωρες εργασίας πέρσυ το καλοκαιρι (δούλευα ψήστης και τυλιχτής) ήμουν σε πολύ δύσκολη κατάσταση κάθε μερα κατι που μου προκαλούσε παρα πολύ άγχος ότι δεν είμαι καλά! Αρχισα να νοιώθω αρρωστοφοβικός.. οτι και αν ένοιωθα στο σώμα μου με τρόμαζε και αυτο με εκλεισε πάλι στον εαυτό μου.! Τωρα ενα χρόνο μετά εχω παρουσιαστεί στο ναυτικό αλλά εχω ακόμα καποια θέματα με την μέση και καποιους νευρόπονους στο στήθος και την πλάτη (μυικά λογικα λόγο κούρασης). Νοιώθει κανείς άλλος κατι παρόμοιο που θα ήθελε να το μοιραστεί μαζι μου; Νοιώθω οτι δεν με καταλαβαινει κανείς και ολοι λενε ειναι απο το αγχος μου!