το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. Το μέλος έχει αποκλειστεί από τη συμμετοχή του στο φόρουμ.
Printable View
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. Το μέλος έχει αποκλειστεί από τη συμμετοχή του στο φόρουμ.
Κτηνίατρο να σου δώσει τα φώτα του δεν έχεις; αν δεν ξέρει αυτός τι θα μάθεις από εδώ μέσα;
εχω κτηνιατρο, αλλα θα ηθελα και αλλη γνωμη, γιατι οι τροφες που μου εχει προτεινει τελικα δεν ηταν ιδανικες για τη δικια μου. εσυ εχεις σκυλο;
Κοιτα τα συστατικα.
συγνωμη, γραφτηκες σε ενα φορουμ ψυχολογιας για να ρωτησεις τι πρεπει να τρωει ο σκυλος σου?
κι η "αλλη" γραφτηκε για να απαντησει με ποια σκυλοτροφη κανει σφιχτα σκατα ο σκλυλος της, ενω εχει ΜΗΔΕΝ συμμετοχη?
για κοροιδα ψαχνεις, η για τσαμπα διαφημιση?
Ολα αυτα τα σκεφτηκε ενα παιδι που στα 5 ξεκινησε γυμναστικη στα 7 ηταν αγροτησ και πηγαινε σχολειο στα δεκαοχτω ηταν φοιτητησ κ δουλευε πεντε δουλειεσ πηγε τρια χρονια στρατο κι εχει 23 χρονια ενσημα και ειναι σαραντα χρονων εκανε τα παντα και σασ λεει τι εμαθε δηλαδη τα παντα σε βαθοσ
Eγώ προτείνω zyprexa για την όρεξη κ για σφιχτό χέσιμο σε μικρές δόσεις θα του φύγει κ η μικρή κατάθλιψη που πιθανόν έχει :P
Marilia και Christinaki είναι το ίδιο πρόσωπο που βρήκε αυτόν τον ηλίθιο τρόπο διαφήμισης.
Μας το επιβεβαίωσε ο έλεγχος που κάναμε.
Απέκλεισα και τα 2 προφίλ.
Να δούμε τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα....
χαχαχαχα εγω καταλαβα τι ενοει αλλα σα μεγαλο καλο παιδι που ειμαι δε λεω :) σε λιγο ετσι οπως παω θα γινω παπους πατριαρχης μονο εξωτερικα ομως :rolleyes: