Προβληματα ύπνου και ευερεθιστότητας
Καλησπερα σε ολους!! Το τελευταιο καιρο δεν μπορω να κοιμηθώ. Κουράζομαι πολύ μεσα στην ημέρα , εχω στο οικογενειακό μου περιβάλλον έναν άρρωστο τον οποίο φροντίζω και τα παιδια μου εχουν νευρολογικά προβλήματα. Εχω απευθυνθει σε καποιους ειδικούς που ενω τους εξήγησα ότι εχω σοβαρο θεμα με το στομάχι μου μου δινουν κάποια αντικαταθλιπτικα που ερεθίζουν αφόρητα το γαστρεντερικό. Ενας μου έδωσε και αγχολυτικό μικρή δόση 0,25, το οποίο με έπιασε στην αρχή αλλά με τη χρήση ,προσπαθώ να παίρνω όσο γινεται πιο αραιά αλλά και πάλι δεν με καλύπτει. Επισης κατα καιρούς παίρνω και βαλεριανα και μαγνησιο. Προσπαθώ δηλ. και με φυσικους μεθόδους να μετριάσω το άγχος μου όσο αυτο ειναι εφικτό. Καποιες φορές το καταφέρνω, κάποιες όχι . Ειμαι και 47 ετων και εχω και τα ορμονολογικά θέματα μου που επηρεάζουν την όλη κατάσταση. Ουφ!! Αυτα !! Θα ήθελα να ρωτησω αν κάποιοι απο εσας παίρνουν συνδυαστικά πχ βαλεριανα και ζαναξ γιατι δεν θελω με τιποτα να αυξήσω τη δόση του ηρεμιστικού. Ευχαριστω πολύ και καλη ίαση σε ολους!!!