Καλησπέρα στην όμορφη παρεα σας!!!Νομιζω οτι μονο εδω μπορω να εξωτερικευσω αυτα που νιωθω.Ειμαι σε πληρης συγχηση σημερα.Εδω και τρεις εβδομαδες τυρρανιεμαι με οικογενειακα προβληματα ανευ σημασιας για μενα αλλα οι δικοι μου τα εχουν μεγαλοποιησει ολα.Αυτο εχει αντικτυπο σε μενα εφοσον ειμαι στην μεση και πρεπει να ηρεμησω τους γονεις μου και επειτα να ηρεμησω την αδελφη μου που τα εχει βαλει μαζι τους.Αυτο μου εχει προκαλεσει τεραστιο στρες με αποτελεσμα ενω ειχ ηρεμησει να ξεκινησω παλι ταχυπαλμιες ζαλαδες ασταθεια και αλλα πολλα.Οπως εχω αναφερει και πιο παλια εχω προβλημα με ευθειασμο στον αυχενα και μου προκαλει εντονη ζαλαδα πονο και ιλιγγους.Απο αυριο ξεκιναω επιτελους φυσικοθεραπεια και ευελπιτω να παω καλα.ΣΗΜΕΡΑ ομως....
αφου ειχα παει για μπανιο και εκατσα στον ηλιο οταν φυρισα σπιτι ςνιωσα εναν πονο εντονο την ωρα της εισπνοης και της εκπνοης στα πλευρα ψηλα ψηλα στο υψος του στηθους.Το επαθα και πριν απο λιγο.τωρα με εχει πιασει δυσπνοια απο τον φοβο μου μαλλον.Ολες αυτες τις ημερες ωρες ωρες αισθανομαι σφηξιμο στο στηθος και νομιζω συνεχεια οτι εχω καρδιολογικο προβλξημα.Φοβαμαι να κανω εντονες ασκησεις και κινησεις γτ νομιζω οτι θα παθω ανακοπη.Πραγματικα δεν μπορω οταν ειμαι μονη σπιτι γτ σκεφτομαι οτι αν παθω κατι δεν θα με βρουν..εδω δεν βαζω ουτε κλειδι πισω απο την πορτα ουτε τον συρτη γιατι αν πεσω κατω να ερθουν να με βρουν..που εχω φτασει θεε μου και τι σκεφτομαι...αυτο που με φοβιζει ειναι η καρδια αυτα που νιωθω.Μπορει να ειναι κρυωμα η μυοσκελετικο?λετε να ηταν επισοδειο αγχους??/