Απογοητευση και επιπλεον προβληματα
Καλησπερα.Πριν απο εναμισυ χρονο πηγα σε εναν ψυχιατρο θελοντας να νικησω τη βουλιμια.Δεν του ειπα ανοιχτα το προβλημα μου αλλα του ειπα περισσοτερο την γενικοτερη ψυχικη μου κατασταση πιστευοντας οτι αν αυτη βελτιωνοταν θα στματουσε και η πολυφαγια.Τα πραγματα ομως δεν πηγαν καλα γιατο αππ το πρωτο κιολας ραντεβου μετα την ανακριση που μου εκανε ενιωσα λιγο καλυτερα αλλα επαθα μεγαλο σοκ.Αρχισα να εχω τεραστιο προβλημα με τον εαυτο μου συνιδητοποιησα πολλα πραγματα για μενα που με στεναχωρουν .Το χειροτερο ομως ειναι οτι εχω κολλησει ασχημα με αυτον τον γιατρο και δεν εννοω οτι τον γουσταρω αλλα εχω αναγκη να επικοινωνω μαζι του γιατι ετσι ειμαι καλυτερα ψυχολογικα.Ακομη να σας πω οτι εχουμε σταματησει εδω και 6 μηνες οποιαδηποτε επικοινωνια γιατι εγω παραστρατησα δοκιμασα καππιες απαγορευμενες ουσιες και εκει νομιζω οτι δεν ηθελε να συνεχισει αλλο μαζι μου.Εγω ολο αυτο το βιωσα σαν απορριψη και το αποτελεσμα ειναι σημερα να νιωθω τρομερο μισος απεναντι του σε σημειο να θελω να του κανω κακο.Γενικως εχω γινει χαλια και ζω μες τη τρελλα εχω νευρα και το μυαλο μου εχει κολλησει σε αυτον.Αναρωτιεμαι τι νθρωπος ειμαι γιατι ολο αυτο ειναι μια προβληματικη κατασταση και σημαινει πολλα πραγματα για μενα.θελω να απαλλαγω απο την σκεψη του.Νιωθω οτι με κρινει συνεχεια και ντρεπομαι.Δεν ξερω τι να κανω .Τρελλενομαι