Καλησπερα. Ειμαι 21. Απο τα τελη Νοεμβρη εχοντας περασει μια περιοδος αγχους και στεναχωριας για καποια πραγματα που εμαθα, μετα απο ενα κρυωμα αρχισα να νιωθω πονο στον αυχενα και καψιμο στο κεφαλι. Αμεσως αρχισα να ανησυχω για το τι προκειται μιας και το ειχα καθ'όλη τη διαρκεια της ημερας. Μετα απο επισκεψεις σε γιατρους και εξετασεις αποδειχτηκε οτι δεν ειχα τιποτα ουτε στο κεφαλι ουτε στον αυχενα. Αν και οταν βγηκαν τα αποτελεσματα για καποιες μερες ενιωσα καλυτερα ,μετα συνεχισαν. Μετα απο αυτα επειδη ειχα ενα υγρομπαλακι στο πισω μερος του κεφαλιου νομιζα οτι ηταν ογκος και πηγα σε νευρολογο να με κοιταξει. Φυσικα δεν ειχα τιποτα. Τωρα μετα απο 2-3 μηνες με πιανει ακομα ο αυχενας και το κεφαλι (πιο σπανια) και νιωθω ενα εντονο αισθημα κουρασης ολη μερα. Βεβαια να πω οτι καθε μερα παω για υπνο στις 5 και κοιμαμαι λιγες ωρες και δεν μπορω να το διορθωσω. Λογω αυτης της κοπωσης φοβαμαι οτι εχω αλλες σοβαρες αρρωστιες μιας και δεν εχω κανει εξετασεις αιματος (εχω φοβια με τις φλέβες) και ετσι καποιες μερες αγχωνομαι ,ειδικα τις βραδυνες ωρες. Θεωρείτε χρειαζομαι ψυχολογο; Να προσπαθησω να παω για εξετασεις αιματος και μετα; Εχω γυρισει και αλλους γιατρους (πχ μια περιοδο ειχα παθει υπερκοπωση απο αθληση και πηγα σε καρδιολογο γιατι φοβηθηκα μην εχω καρδιολογικο προβλημα).Γιαυτο και δεν ξερω αν αξιζει να σπαταλαω λεφτα σε ενα σωρο γιατρους. Δεν νιωθω ακομα οτι το εχω χασει γιαυτο και δεν παω σε ψυχολογο. Δεν ξερω και κατα ποσο βοηθανε κιολας. Αν εχει καποιος παρομοια και το ξεπερασε ή το περναει ας απαντησει με το τι κάνει ή εκανε μπας και με βοηθησει και εμενα. Να ειστε καλα.