Nιώθω μόνη και αβοήθητη!!!
Γεια σας! Πρώτη φορά γράφω σε Forum ,αλλά πραγματικά δεν ξέρω που να απευθυνθώ! Η κατάστασή μου είναι πολύπλοκη.
Είμαι 35 χρονών . Είμαι καθηγήτρια αγγλικών . Έχω πολύ άσχημο οικογενειακό περιβάλλον με καταθλιπτική μητέρα και πατέρα βίαιο. Στα 21 έπαθα την πρώτη κρίση πανικού και έκτοτε υποφέρω κυρίως από κατάθλιψη ,αλλά μη νομίζετε κ ο πανικός καραδοκεί. Έχω μια σχέση 10 χρόνων με έναν άνθρωπο που δεν αποφασίζει να προχωρήσει και νοικιάζει σπίτι
πάνω από τους γονείς του.Το αποτέλεσμα΄? Απο το 2012 συχνά πυκνά οι γονείς μου φεύγουν στο εξοχικό και μένω ολομόναχη στο πατρικό με την κατάθλιψη να επιδεινώνεται! Νιώθω πραγματικά απίστευτα μόνη!Παλεύω με την κατάθλιψη ολομόναχη χωρις
φάρμακα μόνο με κάποιες στρατηγικές αυτοβοήθειας που πραγματικά με έχουν σώσει πολλές φορές! Προσπαθώ να κοινωνικοποιηθώ.Κάνω χορούς latin και γενικά είμαι ανοιχτή και προσπαθώ να μιλάω με κόσμο ευχάριστα! Μάλιστα
συνέχεια προτείνω εξόδους χωρίς να γίνομαι πιεστική! Το πρόβλημα είναι οτι στην αρχή βγαίνουμε αλλά μετά δεν ξαναγίνεται συχνά! Σα να έχουν άλλες παρέες από παλιά κ δεν ενδιαφέρονται για νέες!Αυτό που νιώθω μέσα στο διαμέρισμα ολομόναχη ειδικά τα βράδια είναι απερίγραπτο! Με τους άντρες έχω θέμα!πιο παλιά είχα κάποια φλερτ αλλά δεν είχα
αυτοπεποίθηση!Τώρα μετά από 10 χρόνια σχέση νιώθω εντελώς εκτός παιχνιδιού.Έχω πάρει και λίγα κιλά που δε χάνονται με τίποτα.γενικά δεν κάνω γνωριμίες εύκολα!Γενικά νιώθω παγιδευμένη εδώ και χρόνια η ζωή μου στα προσωπικά κόλλησε!
Δεν ξέρω τί να κάνω πια!Είμαι πολύ απογοητευμένη και δεν έχω ουσιαστική στήριξη από κανέναν! Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα!