Παιδια παω να στειπω απαντηση κ οταν παταω sumbit μου βγαζει κατι display options , folder, να επιλεξω κατι ημερομηνιες και τετοια κ το μηνημα δεν εχει σταλει , μπορει να βοηθησει καποιος ?
Printable View
Παιδια παω να στειπω απαντηση κ οταν παταω sumbit μου βγαζει κατι display options , folder, να επιλεξω κατι ημερομηνιες και τετοια κ το μηνημα δεν εχει σταλει , μπορει να βοηθησει καποιος ?
Εσύ μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμα; Ξέρεις πως να το κάνεις;
Θα πατησεις αριστερο κλικ στο ονομα σου , ( ο παραληπτης ) πανω στο μηνυμα , θανοιξει το μηνυμα , και θα κανεις αριστερο κλικ στο ' απαντηση σε προσωπικο μηνυμα ' , και θα γραψεις κατω απο το εισελθεν μηνυμα .....ευκολο ....
μαλλον εχουν γεμισει οι φακελοι σου με τον μεγιστο αριθμο αποθηκευμενων μηνυματων.
για να στειλεις, πρεπει πρωτα να σβησεις μερικα αποθηκευμενα για να εχεις χωρο
Παιδια ευχαριστω αλλα νομιζω λυθηκε το θεμα καθως ελαβα απαντηση , αν υπαρχει αλλα θεμα επανερχομαι ευχαριστω
Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω εγω να δημιουργησω ενα μνμ , ερωτημα... να πω τον πονο μου τελος παντων? Σας ευχαριστω πολυ.... το θεμα μου εχει να κανει με 2 αποπειρες μου....
Αριστερο κλικ στο ' forum' ανω αριστερα , ανοιγουν ολες οι ενοτητες , και στην ενοτητα που θελεις να δημοσιευσις το θεμα σου , κανεις αριστερο κλικ , και ανογει ενα κοκκινο τετραγωνιδιο ' δημοσιευση νεου θεμετος , αριστερο κλικ , και αρχιζεις και γραφεις ,πρωτα την επικεφαλιδα ...
Ευχαριστώ πολύ! Ισως επειδη το χρησιμοποιώ απο το κινητο δεν ειναι τοσο ευχρηστο! Σε ευχαριατω πολυ!
Καλημέρα. Δοκίμασε αυτό το λινκ https://www.e-psychology.gr/forum/fo...BD%CE%AF%CE%B1
Μάλλον εκεί ταιριάζει το θέμα σου αφού δεν ονοματίζεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Κάτω από το κίτρινο παραθυράκι ή μάλλον πλαίσιο έχει ένα κουμπί που λέει "+Δημοσίευση Νέου Θέματος". Είναι βυσσινί χρώμα. Έτσι θα ανοίξεις δικό σου θέμα.
Αργύρης 85
Σε ευχαριστω πολυ.... το θεμα μου ηταν 2 αποτυχημενες αποπειρες...οχι γαμου....αλλα αφαιρεσης της ζωης μου....
Το ξέρω αλλά δεν βρίσκω κάποια ενότητα ξεκάθαρα για αυτό. Αν είναι θέμα κατάθλιψης που σε οδήγησε εκεί τότε πήγαινε στο αντίστοιχο. Σου έβαλα λινκ γιατί δυσκολεύεσαι από το κινητό. https://www.e-psychology.gr/forum/fo...BC%CE%AF%CE%B1