Αγχώδη διαταραχή και Remeron
Καλημέρα σε όλους και καλό καλοκαίρι!
Γενικότερα πάντοτε ήμουν αγχώδης, απλά το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα τον τελευταίο μήνα και μετά από έναν χωρισμό, μου εγκαταστάθηκε μια αϋπνία του τύπου να με παιρνει ο υπνος, να κοιμάμαι 1.5 ωρα, να ξυπνάω, να περνάει μία ώρα στριφογυρίζοντας και ξανά μιαμιση ώρα ύπνου και αφύπνιση και ουτω καθεξής. Συμπληρώνω μεν καθημερινά 6 ώρες περίπου ύπνου, αλλά διακοπτόμενες
Επισκέφθηκα εχθές ένα ψυχίατρο, ο οποίος παρόλο που δεν μου διέγνωσε κατάθλιψη αλλά αγχώδη διαταραχή, μου συνέστησε να πάρω remeron, ενα αντικαταθλιπτικό δηλαδή που βοηθά στον ύπνο. Διαβάζω όμως τρελά πράγματα για τα αντικαταθλιπτικά ρε παιδιά και η αλήθεια είναι πως έχω φοβηθεί. Πως έχουν πολλές παρενέργειες, πως μετά δεν μπορείς να τα κόψεις, πως αν τελικά καταφέρεις να τα κόψεις σου σκάει ριμπάουντ του προβλήματος κι έτσι ενώ τα έχω αγοράσει, τα έχω εδώ και τα κοιτάζω, φοβούμενος να τα πάρω.
Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο φάρμακο; Τι να κάνω τελικά να το πάρω; Θα μου δημιουργήσει προβλήματα αργότερα; Κάτι τρελά που διαβάζω για τάσεις αυτοκτονίας και τέτοια, παίζει να μου συμβούν όταν το κόψω;
Να σημειώσω πως έχω δοκιμάσει ό,τι φυτικό υπάρχει και δε μου κάνει τίποτα, όπως επίσης και όλες τις πρακτικές ύπνο που συνιστώνται..Επίσης αν καμιά φορά πάρω ένα Λεξοτανίλ των ενάμιση, θα με βοηθήσει για να κοιμηθώ για 3 ώρες το πολύ συνεχόμενα και πάλι θα ξυπνήσω.
Τι να κάνω με έχει κουράσει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Πάει και ένα μήνα τώρα..
Εστάλη από iPhone στο E-Psychology.gr Mobile App
Αγχώδη διαταραχή και Remeron
Quote:
Originally Posted by
rita-2
Και γω παίρνω ρεμερον χρόνια τώρα ..όχι κάθε μέρα ...όταν δεν μπορω να κοιμηθώ με χαλαρώνει εγω παίρνω και λίγο αναφρανιλ και ξαναξ για βοήθεια τι να κάνουμε αν δεν αισθανόμαστε καλά ...άρχισε και ψυχοθεραπεία να βρεις και να λύσεις την πηγή του προβλήματος...μέχρι τότε ότι μπορεί κάνει κανεις...
Γίνεται να το παίρνω αραιά και που; Δεν το είχα σκεφτεί ετσι.. Νόμιζα πως τα φάρμακα αυτά χρειάζονται συστηματική κατανάλωση για να δουλέψουν..
Εστάλη από iPhone στο E-Psychology.gr Mobile App