Ανεπιτυχείς προσπάθειες απώλειας βάρους
Καλησπέρα σας,
Είμαι 31 χρονών και τα τελευταία 4 χρόνια αντιμετωπίζω πρόβλημα με το βάρος μου.
Ξεκίνησα να παίρνω βάρος και σε προσπάθειες που έκανα δεν κατάφερνα ποτέ να χάσω πάνω από 1-2 κιλά. Αυτή τη στιγμή από τα 56 κιλά που ζύγιζα έχω φτάσει αισίως τα 72!!!! Οι διατροφικές μου συνήθειες δεν έχουν αλλάξει. Ψωμιά και τηγανητά δεν καταναλώνω όπως και δεν έκανα ποτέ μου και δεν είμαι και λάτρης του αλατιού.
Από γλυκά δεν μπορώ να πω ότι τρώω αρκετά, κυρίως τρώω σε ημέρες που πλησιάζει η έμμηνος ρύση μου και αυτό μια μέρα πριν όχι παραπάνω.
Έχω απογοητευτεί τόσο πολύ με τον εαυτό μου που με επηρεάζει και σε άλλα θέματα προσωπικού επιπέδου.
Σκέφτηκα μήπως είναι κάτι ορμονολογικό και είπα να πάω σε ενδοκρινολόγο αφού και η μητέρα μου έχει θηροειδή και η αδερφή μου αλλά μόλις είπα το πρόβλημά μου κοιταξε να μου πουλήσει χάπια αδυνατίσματος και δεν μου έδωσε να κάνω εξαιτάσεις.
Δεν ξέρω τι να κάνω και έχω απογοητευτεί πολύ. Δεν είναι θέμα καλοκαιριού, είμαι σε μια συνεχή προσπάθεια πάνω από ένα χρόνο και πλέον δεν εχω και τη διάθεση να προσπαθήσω.
Υπάρχει κανείς που να ήταν στην ίδια θέση και να βρήκε λύση;