Καλησπέρα και από μένα παιδιά, θα ήθελα να σας πω και εγώ τιν ιστορία μου και έπειτα να κάνω κάποιες ερώτησεις .. καταρχήν είμαι 23χρονον και ολα άρχισαν στα 18 μου.. ξεκινησα με κρίσης πανικού και έτσι διαβάζοντας στο internet πράγματα πίστευα ότι έχω θέμα με τι καρδιά , έτσι λοιπόν ξεκίνησα να περνώ παραμαζομα τους γιατρούς.. έκανα triplex παρά πολλά και βγήκαν όλα πολύ καθαρά.. μετά έβαλα holder που έπισης και αυτό βγήκε καλά και test κοπώσεως .. κάπως έτσι ηρέμησα και ξεχάστηκα.. μετά από πολύ καιρό όμως άρχισα να νιώθω τις έκτακτες συστολές και από τότε άρχισαν όλα.. παλιά ιταν πιο ήπιες έκανα πάλι άπειρα triplex και όλα καλά αλλά με άφηναν για περιόδους και ερχόντουσαν μετά από κανα 2-3 μήνες και ίσως πιο πολύ ξανά .. αλλά πιο πολλές .. να μην σας τα πολύ λέω τώρα πια είναι άπειρες το 24ωρο δεν νιώθω κάτι σαν ζάλη ι οτιδιποτε αλλα είναι ασταμάτητες .. δεν πίνω ούτε καπνίζω γυμναζομε παρά πολύ αλλά με φρενάρουν και με τρομάζουν.. φοβάμαι μήπως έχω πάθει κολπική μαρμαρυγή και εδώ είναι το ερώτημα αν γνωρίζει Κάνεις να μ πει για τιν κολπικη μαρμαρυγή .. να πω επίσης ότι ταχυκαρδίες δεν έχω παρά μόνο άπειρες έκτακτες που μια με αφήνουν για καιρό και μετά ξανά έρχονται , δεν έχω κληρονομικά τίποτα ούτε εκγενετης