Originally Posted by
Myra
Καλησπερα.Ειμαι καινουρια στο φορουμ.Εχω διαβασει πολλααα μηνυματα χρηστων για την καταθλιψη.Υποφερω.Παρακολο υθησα 7 συνεδριες με ψυχολογο αλλα εβλεπα να χειροτερευω και να σερνομαι μεσα σε ενα σπιτι..να κυκλοφορω στο δρομο και να σιχαινομαι ο,τι περπαταει διπλα μου γιατι μου φαινονται ξενοι .περασα 3 μηνες κλαιγοντας καθε μερα με λυγμους.ηταν οι χειροτεροι μηνες τησ ζωης μου.ξυπνουσα καθε μερα με την ιδια εμμονη ιδεα η οποια αναπαραγαγονταν στο μυαλο μου..ομως ξερω οτι υπαρχουν κι αλλα ζητηματα απο πισω τα οποια αφορουν στην ελλειψη αυτοεκτιμησης και στην ταση για θυματοποιηση και αυτοκαταστροφη,που διεθετα απο παντα.ετσι τα πρωινα εγιναν ο εφιαλτησ μου οπως και το φως του ηλιου.το κρεβατι με τραβουσε και με τραβαει ακομα σαν τον ιστο μιας αραχνησ.νιωθω να βουλιαζω και το στομαχι ειναι λεσ και καπνιζει μεσα μου διυλιστηριο.αδυνατω να συγκεντρωθω στη δουλεια.νιωθω δυσφορια οπου και να ειμαι.ο υπνοσ ειναι εφιαλτησ.οταν βγαινω εξω με αλλους εχω στο μυαλο μου το τι μου συμβαινει κ το οτι θελω να ειναι ολα οπως πριν.υποφερω.προσφατα πηγα σε ψυχιατρο.με διεγνωσε με καταθλιψη και μου προτεινε το ζολοφτ.εχω μια βδομαδα που το παιρνω.το γενικοτερο αισθημα ειναι οτι νιωθω οτι αλλαζω.και δεν το θελω.νιωθω οτι εγινα ενα γιγαντιαιο μωρο.