Απογοητευση και μονο. Αγχος η κατι αλλο ;
Καλησπερα σας , σας διαβαζω 7 μηνες τωρα . Δεν ειχα βρει ποτε το θαρρος μεχρι τωρα να γραψω αλλα νοιωθω οτι η κατασταση εχει ξεφυγει και πραγματικα θελω τη γνωμη σας και τη βοηθεια σας. Αισθανομαι πληρες αδιεξοδο. Ακολουθει wall of text, με συγχωρειται εκ των προτερων.
Ειμαι 30 ετων, γενικα ευαισθητος σαν ανθρωπος και πολυ αγχωδεις απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου. Παντα ειχα αγχος και φοβιες για ολες τις ασθενειες και κυριως για τις ανιατες. Κατα καιρος αγχωνομουν για διαφορες ασθενειες , βεβαια εκανα τις εξετασεις , εβγαιναν καλες και ετσι ηρεμουσα.
Ολα ξεκινησαν ενα βραδυ του ιανουαριου. Γενικα ειχα στρεσαριστει πολυ εκεινην την περιοδο αλλα ολα εβαιναν καλως. Ξαφνικα με επιασαν εντονες πικριλες στο στομα , ενα ανυποφορο συναισθημα το οποιο δεν υποχωρουσε με τιποτα . Ακολουθησε εντονος βηχας. Ετσι παιρνω την αποφαση να κοψω το καπνισμα διοτι νομιζα οτι ειναι απο κει. Και ετσι ξεκιναω να παω στους ιατρους βεβαια χωρις αποτελεσμα μιας και δεν εβρισκαν κατι παθολογικο. Πανω στο 10 ημερα ξεκινανε κατι μουδιασματα στα χερια και στα ποδια και πανικοβαλομαι για σκληρυνση κατα πλακας. Απο κεινη τη μερα και επειτα ξεκινησε η κατρακυλα . Πηγα σε ιατρους εκανα απειρες εξετασεις και δεβ βρηκαν τιποτα. Τα μουδιασματα εδωσαν τη θεση τους σε σοβαρη αυπνια , μετα βιας κοιμομουν 1-2 ωρες και καποιες κρισεις πανικου . Για να μην τα γραψω ολα με καθε λεπτομερεια , ερχομαστε στο σημερα οπου εχω πικριλα και βηχα τοσους μηνες , οι πονοι και τα μουδιασματα δεν εχουν φυγει ποτε και εχουν προστεθει και καποιοι σπασμοι , ο υπνος εξακολουθει να ειναι ασχημος . Καποιες φορες εχω καταφερει τις 6 ωρες αλλα μεχρι εκει και σαν να μην εφταναν ολα τα αλλα , εχουν γεμισει τα ματια μου eye floaters (μυγακια) τα οποια δηνιπυργουν επιπλεον αγχος.
Πηγαινω σε ψυχολογο 4 μηνες τωρα αλλα δεν εχω δει αλλαγη. Συνεχιζω να αγχωνομαι και τα συμπτωματα ειναι εκει. 7 μηνες τωρα. Ολοι επιμενουν οτι ειναι απο το αγχος και οτι πρεπει να ηρεμησω και να κανω αλλα πραγματα. Αλλα οσο και να ηρεμω η κανω κατι αλλο αυτα ειναι εκει προφανως.
Ειλικρινα εχω απελπιστει , σκεφτομουν μεχρι και αντικαταθλιπτικα . Αλλα δεν νοιωθω οτι μου χρειαζονται οσον αφορα την ψυχολογια μου. Ειμαι τελειως λειτουργικος και δεν ειμαι στα πατωματα. Το μονο που με φοβιζει ειναι ολα αυτα που εχω που με κανουν να νοιωθω αρρωστος 7 μηνες τωρα. Θελω απλα να περασουν.
Δεν ξερω τι αλλο να κανω. Υπαρχει καποιος καποια που να χει περασει παρομοια η να γνωριζει κατι;;;;;. Σας παρακαλω πολυ , θελω τη γνωμη σας και τη βοηθεια σας.
Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Να στε παντα καλα