Quote:
Γεια σας,ειμαι νεο μελος.Πηρα το θαρρος να γραψω εδω μεσα γιατι εχω κ γω ξεσπασματα θυμου.Οχι ετσι ξαφνικα εκει που κάθομαι,αλλα οταν καποιοι ανθρωποι με πυροδοτούν..δλδ με.προκαλουν.Παλιότερα οτι κ να μ ελεγε καποιος ημουν εντελως αναισθητη κ δεν εδινα σημασια.Αλλα τοτε ειχα σχεσεις,παρεες κ γενικα ασχολιες.Ειμαι ομως σε μια φαση ζωης που παρεες δεν εχω ...καποιοι δεν εβγαιναν μαζι μου για χρονια κ σταματησα να τους μιλαω,αλλοι με νευριαζαν με την συμπεριφορα τους,τους εκανα παραπονα κ φυγαν απο μονοι τους κ αλλοι χωρις να συμβει τιποτα,απλα σταματησαν καθε επαφη μαζι μου.Χομπι δεν εχω κ ουτε που ξερω τι ακριβως να κανω.Πηγα να γραφτω σε σχολη μηπως εκει βρω παρεες ή τουλαχιστον να ξεφευγω απτο σπιτι μου..διαφωνουσαν οι δικοι μου!Γτ ειχα παει ηδη σε μια σχολη οχι σε πανεπιστημιο η ΤΕΙ..σε δημοσιο ΙΕΚ και δεν βρηκα εργασια.Κ αρχισαν την γκρινια παλι θα πας σε σχολη κ δεν θα βρεις εργασια κ δν εχουν μελλον τα ιεκ κτλ.Κ ετσι δεν πηγα.Το αποτελεσμα ολης αυτης της καταστασης ειναι να μαι συνεχεια μεσα στο σπιτι,βγαινω λιγο να κανω βολτα τν σκυλο,που κ που κανα περπατημα στην πολη κ αν θα παω αραια κ που να κανω αγορες,που στην.ουσια ειναι αχρειαστες,απλα τις κανω να περναει η ωρα..για shopping therapy που λενε(εχω παρει ρουχα κ καλλυντικα για παραδειγμα που δεν εχω που να τα βαλω μιας κ.δεν εχω παρεες).Για καφε μονη μου ντρεπομαι να παω,μηπωςμε κοροϊδέψουν.Που θελω να καταληξω σε ολο αυτο;Η μανα μου με συμβουλευει να παω σε ψυχολογο ή στον Δημο ή στην τελικη να πληρωσει εκεινη.Να πω την αληθεια εκεινη μ σπαει πολλες φορες τα νευρα,αλλα οχι σε μενα μονο αλλα κ της αδερφης μου,αλλα κ τ πατερα μου.Απλα οι υπολοιποι δεν αντιδρανε οπως εγω.Εγω εσπαγα πραγματα..εβριζα..κ τωρα ποια απτα νευρα μου χτυπαω το κεφαλι μου,γδερνομαι,κοπανιεμαι.Τ� �� �ς εχω πει.σταματα να με νευριαζεις..κ το μονο που μου λεει να παω σε ψυχολογο.Κ ρωταω εγω τωρα,αφου αν βρω παρεες κ βγαινω να ξεφευγω θα σταματησω οχι να θυμωνω αλλα να.ξεσπαω με αυτον τον τροπο..πως ο ψυχολογος θα βοηθησει;Δεν υποτιμω τη δουλεια του επιστημονα,αλλα ρωταω μηπως εχει κανεις παρομοια εμπειρεια κ πως τν βοηθησε ο γιατρος;Με φαρμακα;Με συμβουλές διαχειρισης θυμου;