Πρόβλημα με την κοπέλα που γνώρισα.
Γειά σάς. Καταρχάς δν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος για το πρόβλημα μου αλλα πραγματικά εχω φτάσει σε απόγνωση. Ας ξεκινήσω. Εχω γνωρίσει μια κοπελα την οποία μ αρέσει πολυ και αυτης το ίδιο.για να μην πολυλογώ εχει θεμα με τον πρωιν. Δηλαδή αρρωστημένα πράγματα. Δν την αφήνει να ησυχάσει με τπτ. Τι εννοώ. Της στέλνει συνεχεια μηνύματα και την απειλεί την παίρνει τηλέφωνα συνέχεια, εχει μπει 2 φορές στο σπιτι της και της έχει καταστρέψει τα πάντα ενώ αυτή έλειπε. Εχει κινηθεί νομικά με ασφαλιστικά μέτρα περιμένει να έρθει το χαρτί. Έχει κανει μήνυση τον έπιασαν τον άφησαν και ξανα τα ιδια αυτός την επομενη κιολας μέρα. Η κοπέλα δν μπορει να κοιμηθεί το βράδυ πλέον. Ειναι 20 χρονών και δεν μπορεί να κανει τπτ ελεύθερα. Το πρόβλημα ειναι οτι το όλο θεμα το εχω κανει και δικο μ πρόβλημα δηλαδή εχω μπει και γω σγο τρυπακι αυτο και νιώθω πραγματικά ψυχολογικά πολύ χάλια! Να παω να τον πιάσω να τον χτυπήσω σίγουρα δν ειναι λύση γιατι με ξερει και τον ξερω και φοβάμαι μην εχουν επιπτώσεις κοντινα μ ατομα οχι για μενα. Δεν ξερει επίσης οτι μιλάμε με την κοπελα....αν μπορείτε δωστε μ σας παρακαλώ μια βοήθεια. Εστω μια συμβουλή ισως βοηθήσει! Ευχαριστώ