Πονοκέφαλος-Βουλωμένα Αυτιά SOS!!!
Καλησπέρα στα μέλη.Πριν 4 βδομάδες περίπου πήγα σε Ωρλ,με βουλωμένα αυτιά μου τα ξεβουλωσε χωρίς κανένα πρόβλημα.Μαζί έχω και πονοκέφαλο που με χτυπάει στο μέτωπο και τους κροτάφους,παει και έρχεται χωρίς να πάρω κάποιο παυσίπονο.Πριν μια βδομάδα ένιωσα πόνο στο αριστερό αυτί και όταν το καθάρισα έβγαλε αρκετό υγρό κερί.Πηγα πάλι στον Ωρλ και μου διέγνωσε οτιτιδα και παίρνω αντιβίωση.Μου είπε επίσης ότι επειδή παθαίνω συχνά οτιτιδες στο συγκεκριμένο αυτί,μπορεί να χρειαστεί να κάνω χειρουργική επέμβαση.Αυτο με τρόμαξε αρκετά άλλα και ότι μου είπε να κάνω μια αξονική στο κεφάλι για να δει την έκταση του προβλήματος.Αρχισα να κάνω σενάρια στο μυαλό μου ότι κάτι σοβαρό έχω στο κεφάλι και συνδέω τους πονοκεφάλους με τα βουλωμένα αυτιά.Παρά αυτή την αίσθηση των βουλωμενων αυτιών ακούω πεντακάθαρα απλά ως νοσοφοβικος από παιδί πάντα φοβόμουν και φανταζόμουν το χειρότερο σενάριο.Εχω κάνει μέσα σε μια δεκαετία 4 μπορεί και 5 αξονικες λόγο των πονοκέφαλων,χωρίς να δείξει ποτέ τίποτα η κάθε μία.Σιγουρα θα πάρω και μια 2η γνώμη και ίσως και 3η όσον αφορά το χειρουργείο στο αυτί.Απλα όλα αυτά τα σύμπτωμα τα με κάνουν και ανησυχώ,ψάχνω στο ίντερνετ και διαβάζω τα χειρότερα και όσο διαβάζω νιώθω τα συμπτώματα να χειροτερευουν!