2 αποπειρες....αποτυχημενες...
Καλησπερα.... δεν ξερω απο που να αρχισω...και υποτιθεται πως ειναι ευκολο να μιλας καπου που εισαι τελειως αγνωστος... αλλα το δυσκολο τελικα ειναι να αφησεις τον εαυτο σου να παραδεχτει απο που πρεπει να ξεκινησει....
Ολα ξεκινησαν το 2010 οταν γνωρισα τον κατα 7.5 χρονια συντροφο μου με τον οποιο τον 2ο του 2018 τελειωσε κι η σχεση μας... ενα μεγαλο κομματι της ζωης μου που παλευω να ξεπερασω... αλλα ποναει πολυ και ξερωντας πως ολη την ευθυνη την εχω εγω... το 2011 γνωρισα εναν ανθρωπο εχει στιγματισει την ζωη μου απο το τελος του 2017 με ενα νομικο μου θεμα... με στηριζει περα για περα οταν ο 7.5 χρονια φιλος μου μου ειχε πει πως ειναι δικο μου θεμα και να το λυσω μονη μου.... το 2017 μπαινει στην ζωη μου μια κοπελα την οποια ερωτευτηκα τρελα.... Το μονο που ζω απο τον 10ο του 2017 ειναι ΠΙΕΣΗ ΠΙΕΣΗ ΠΙΕΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ.... Οταν χωρισα πηγα να μείνω σπίτι της... δεν συζητουσα καν το ενδεχομενο πως ειμαι μαζι της απλα αισθανομουν περιεργα να μεινω μονη μου και δεν ειχα που αλλου να παω.... ο αλλος δε ειδε κι αυτος ανοικτη την πορτα για να διεκδικησει οτι δεν μπορουσε να κανει τα χρονια που ημουν στην σχεση μου.... η κοπελα ηξερε ολη την αληθεια για τον ανθρωπο αυτον πως τον γνωρισα και τι ειναι δυνατον (επικίνδυνα) να κανει...και παρο ολα αυτα ο εκβιασμος οτι θα τα πει ολα συνεχιζοταν.... δεν αντεξα .... κατεστρεψα ολοσχερως ενα αυτοκινητο και μετα απο 15 μερες αφου δεν μου πετυχε....ξαπλωσα διπλα της παιρνωντας μια χουφτα χαπια.... αποτυχια.... το μονο που καταφερα ηταν να χασω 14κιλα απο τους εμετους.... νιωθω ενα πνηξιμο συνεχως στον λαιμο μου, εναν πονο στο στηθος, μια αβεβαιοτητα .... απελπιστηκα να νιωθω τετοια καταπιεση απο φοβο... απελπιστηκα να ειμαι σε ενα ξενο μερος μονη μου πια.... απελπιστηκα να ακουω φονες και βρισιδια γιατι την εγκατέλειψα.... και νοιάζομαι πολυ γι αυτην....αλλα μονο κακο μου προκαλει.... δεν εχω καμια απαντηση.... ειδικα οταν μου ειπε πως η πιο χαρουμενη μερα στην ζωη της θα ειναι να με βλεπει να πεθαινω μπροστα της.... λογια που γυριζουν συνεχεια στο μυαλο μου....λογια που με σπρωχνουν να σκεφτομαι τι να κανω για να ειναι πετυχημενη η τριτη μου φορα....