Αναπηρία - Εμφάνιση - Βλέματα & Σχόλια
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι Αμεα. Φαίνεται στην εξωτερική μου εμφάνιση. Στην καθημερινότητά μου με πνίγουν πολύ τα βλέμματα των άλλων. Κυρίως των μικρών παιδιών. Παρ' όλο που είναι αθώα και τους τραβάει την προσοχή το κάτι διαφορετικό χωρίς προδιάθεση κακίας, εμένα με πληγώνουν πολύ. Τα επίμονα βλέματα τους ή και κάποια σχόλια τύπου "Μαμά, κοίτα πως είναι". Με πληγώνουν ακόμα περισσότερο όταν δίπλα μου εκείνη την στιγμή είναι κάποιος φίλος, συγγενής κλπ. Εχει τύχει να είμαι ραντεβού με γυναίκα και να συμβεί. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Οταν συμβαίνει, θέλω να επιστρέψω σπίτι να κλειστώ. Κι αν πάω στον προορισμό για τον οποίο βγήκα έξω απ' το σπίτι, δεν θα απολαύσω την βόλτα. Απευθύνομαι σε όλους μπορούν να με βοηθήσουν, είτε Αμεα ή όχι. Πως να σταματήσω να με πληγώνουν τα βλέμματα των παιδιών; Πως να μην χάνω την διάθεση μου; Τι να λέω, τι να σκέφτομαι, πως να αντιδρώ; Ναι πρέπει να με αποδεχτώ, αλλά πως, με τι μεθόδους και τι τεχνικές; τι πρέπει να κάνω την ώρα που συμβαίνει αυτό; Με τι τεχνικές, με τι τρόπους πρακτικά;
(Υ. Γ. Οι όποιες ερωτικές σχέσεις κι αν είχα, ήταν πάντα της μιας φοράς. Αμέσως μετά πάντα φεύγουν, απομακρύνονται)
Σας ευχαριστώ