Originally Posted by
Natalia_sups
Αχ ρε νοσταλγια...σε σκεφτόμουν και απορουσα πρόσφατα τι να έγινε με εσένα τελικα και αν βρήκες αποδείξεις ή αν προχωρησες με το διαζυγιο...δεν ξέρεις πόσο στενοχωρήθηκα που διάβασα οτι έφτασε να είναι και βίαιος...σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία κατά τη γνώμη μου, αποδειξεις-ξαποδειξεις δεν έχει τίποτα σημασία, από τη στιγμη που σου ασκεί και ψυχολογική και σωματική βία πρέπει να φύγεις, να σώσεις τον εαυτό σου...τις αμφιβολίες για το διαζύγιο τις έχεις σχετικά με τι ακριβώς; Ότι πρέπει να το κάνεις μόνο αν σε απατάει όντως; Δλδ πες πως δεν σε απατάει αλλα σε βρίζει, σε κατηγορει και σε χτυπάει στα πλακάκια...είναι νορμάλ το να κάτσει κάποιος με έναν τέτοιο άνθρωπο; Για το ότι δεν σε σέβεται, δεν σε αγαπάει και ότι είναι και επικίνδυνος έχεις ήδη αποδείξεις. Το θέμα της αμφιβολίας είναι τελειωμενο, δεν χωράει καμία.
Η αλήθεια είναι πως δυστυχώς το διαχειρίστηκες λάθος εξαρχής από όταν σου μπήκαν οι ψύλλοι στα αυτιά...δεν έπρεπε να του είχες δείξει τις υποψίες σου πρώτου να έχεις απτές αποδείξεις ώστε να μην έχει περιθώρια να σε βγάζει τρελή, να σε κακοποιεί ουσιαστικά ψυχικά εξαρχης και να προσπαθεί να πάρει ηθικά το πάνω χέρι...νομίζω δεν θα είχε τον χρόνο, τον λόγο η τα μούτρα να σε βασανίσει τόσο αν του είχες ρίξει αποδείξεις στα μούτρα και ειχες φύγει/τον είχες διώξει. Αλλά...καταλαβαίνω ότι ακόμα τον εμπιστευοσουν/ήθελες να τον εμπιστευτείς όταν άρχισες να ψιλιαζεσαι...οκ, είστε πολλά χρόνια μαζί, δεν ξέρω αν ήταν αφελές...είχες εμπειρια με σχέσεις πριν από αυτόν; Μου θυμίζεις την αθωότητα με την οποία έβλεπα εγώ τα πράγματα στη πρώτη μου σχέση που ήμουν μικρή και εντελως άπειρη...
Νοσταλγία δεν είναι ο άντρας σου πια...είναι εχθρος σου...κάθε τι που θέλει/κάνει είναι για το κακό σου...δεν έχει κάτι καλό να σου δώσει...