Διλημμα φιλιας..τι να κάνω??
Καλημέρα σε όλους και όλες..είμαι σε δύσκολη θέση δεν ξέρω τι να κάνω..λοιπόν ξεκινάω να πω το πρόβλημα μου.εδω και δύο μήνες κάνω παρέα με ένα νέο φίλο όπου ο συγκεκριμένος με βοήθησε πάρα πολύ στα εργασιακα.
Μου βρήκε πολλές δουλειές και δεν με άφησε απέξω από καμιά δουλειά..όπου έβρισκε δουλειά για τον εαυτό του μιλούσε και για εμένα...κι εγώ όμως τον βοήθησα παρα πολύ.ολομοναχος σηκώθηκε να κάνει μετακόμιση και δεν τον βοήθησε κάνεις και τον βοήθησα εγώ.του πέρασα την δορυφορική του κεραία εντελώς δωρεάν.ετσι είναι η φιλία.. τουλάχιστον εγώ έτσι ξέρω.
Τέλος πάντων πάμε στο πρόβλημα..αυτή τη περίοδο είμαστε κι οι δυο πρωσωρινα ανεργοι.αλλα περιμένουμε να ξεκινήσουμε τον Αύγουστο σε κατι σταφύλια.(συσκευασία.)και πριν δύο εβδομάδες ο συγκεκριμένος φίλος μου μου λέει ότι ο θείος της γυναίκας του δούλευη σε εν εργοστάσιο ζοωτροφων και θα του μιλήση και για τους δυο μας να πάμε για δουλειά..και πραγματικά το απόγευμα που βγήκαμε για καφέ με τον φίλο μου είδαμε τυχαία τον θείο της γυναίκας του κι του μιλησε μπροστά μου και για τους δυο μας και επέμενε ο φίλος μου να μας πάρει και τους δυο στη δουλειά...ο τύπος δεν έδωσε και πολλές ελπίδες διότι ο φίλος μου στο παρελθόν δούλεψε μάζη στη συγκεκριμένη δουλειά δύο φορές..δηλαδή ο θείος του τον είχε πάρει δύο φορές και εκείνος έφυγε και της δύο φορές..αλλά στο τέλος είπε θα σας ειδοποιήσω..πέρασαν δύο εβδομάδες και τώρα που κόψαμε ελπίδες από κει..ξαφνικά χθες ο θείος του φίλου μου ειδοποιη εμένα να παν τον βρω.πάω τον ψάχνω τον βρίσκω και μου λέει έλα μόνο εσύ στη δουλειά και στο φίλο σου δηλαδή στον άνδρα της ανιψιάς του μην πω τίποτα..κρυφά απτό φίλο μου δηλαδή με ειδοποιη να πάω για δουλειά..πουστια εε? χονδρή κι όλας..αλλά ρε παιδιά και εγώ τι φταίω??τώρα δεν ξέρω τι να κάνω..
Αυτός με είπε να μην πω τίποτα εμένα όμως η καρδιά μου δεν μου πάει να παίξω τόση χονδρή πουστια και μάλιστα σε ένα τόσο εξηγημενο παλικάρι..αλλά απτή άλλη αν του πω κάτι θα πάει και θα το πει στο θείο του. και αυτός να μην το κάνει θα το κάνει η γυναίκα του.μετα εγώ εκτιθομε στον άνθρωπο θα με πει Γιώργο εγώ εμπιστευτικά σε κάλεσα για δουλειά και εσύ τα ξερασες όλα.αν δεν πω τίποτα στο φίλο μου είναι πουστια και εγώ δεν θέλω να εξηγήσω με τίποτα στο έτσι.και ποτέ δεν το έχω κάνει και ειδικά σε φίλο..αχ τι να κάνω??είμαι σε δίλημμα..βοηθηστε.πειτε καμιά
Γνώμη..α εδώ να πω ότι εγώ τον άνθρωπο αυτόν δηλαδή το θείο του φίλου μου τον παρακάλεσα να πάρει και τον φίλο μου στη δουλειά..και ήταν ανένδοτος..τότε μου λέει κάτσε εσύ να έρθει ο φίλος σου.εκει μου έκοψε τα γόνατα..τον είπα όμως και εγώ του λέω αυτό είναι χονδρή πουστια..
Και μου λέει εσύ κοίτα τον εαυτό σου άσε τον φίλο σου από εκείνον τρως και πίνεις??μην ανακατεύεις την φιλία με τα επαγγελματικά...μπορεί να είσαι 36 χρόνων αλλά δεν σκέφτεσαι ώριμα μου λέει..(μου την είπε κι όλας κατάλαβες κύριε??)δεν ξέρω τι να κάνω..εγώ λέω να πιάσω τον φίλο μου και να του τα πω όλα..αλλά απτή άλλη θα πάει να μιλήση κράξει τον θείο του..και θα εκτεθω εγώ..τι να κάνω???
Υ.γ
Το χαμόγελο στο τίτλο κατά λάθος το έβαλα..