Γεια και παλι ειμαι 20 χρονων και δε κανω τιποτα με τη ζωη μου δεν σπουδαζω τελειωσα το λυκειο και δε κανω κατι.Μια φορα που χαζευα στο διαδικτυο ειπα να διαβασω μεσω ιντερνετ τις γραμμες της παλαμης μου με λιγα λογια να κανω χειρομαντεια ετσι ωστε να δω τι μπορει να προβλεφθει στο μελλον μου και γενικα πως θα κυλησει η ζωη και μου φανερωθηκαν πολυ ασχημα πραγματα μου εβγαλε για παραδειγμα το τομεα της υγειας μου οτι οταν θα ειμαι μεσηλικας μπορει να υποφερω απο διαβητη και υπερταση επισης στη γραμμη της αγαπης μου εβγαλε οτι δε θα βρω ποτε συντροφο και ποτε δε θα με ερωτευτει καποια κοπελα δηλαδη ναι μεν εγω θα αγαπαω γυναικες αλλα αυτες δεν θα με θελουν και δεν θα με αποδεχονται για σχεση και οσον αφορα τον επαγγελματικο προσανατολισμο μου εβγαλε οτι θα τρεχω συνεχεια απο τη μια δουλεια στην αλλη επειδη ημουν απροσεκτος ως προς τις αποφασεις της ζωης μου.Παρολα αυτα εγω συμφωνω πως θα συμβουν αυτα με τη δουλεια εχω τεραστιο προλβημα δε ξερω τι δουλεια θελω να κανω στη ζωη μου δε μπορω να βρω ενα επαγγελμα που να μου αρεσει και δεν εχω κλιση η ταλεντο καπου οπως ολοι οι αλλοι και δε θελω να κανω μια δουλεια που να μη μου αρεσει γενικως εχω μεινει πισω στη ζωη και δε βρισκω κινητρα ετσι ωστε να κινητοποιηθω θελω να βρω μια δουλεια να σπουδασω που να μου αρεσει και να βγαλω πολλα λεφτα αλλα δε ξερω απλως τα εχω κανει χαλια και δε ξερω τι θελω δε μπορω να βρω κατι οπως ολοι οι αλλοι θελω να γινω ανεξαρτητος να αναλαβω ευθυνες αλλα ειμαι πολυ αδρανης δε μπορω να βρω κατι να μου αρεσει αρκετα ωστε να το κανω πηγα σε μια σχολη φετος αλλα τη παρατησα γιατι δε μου αρεσε και εφαγα και απλετο bullying πανελληνιες δε θελω να ξαναδωσω επειδη δεν εχω διαβασει ποτε στη ζωη μου και δε το εχω ειμαι ΑΧΡΗΣΤΟΣ σχεδον στα παντα δε μπορω να κανω τιποτα σωστα εχω αποτυχει σε ολους τους τομεις της ζωης