Είναι τεχνικά εφικτό να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για έναν "κάγκουρα";
Εννοώ το είδος του οδηγού (συγγνώμη στους αληθινούς οδηγούς για το χαρακτηρισμό), που καβαλάει αμάξι για να κάνει φιγούρα, και να παίζει στη διαπασών αυτές τις μαλακίες. Η κατάσταση έχει ξεφύγει, και δεν είναι πια αστείο το πράγμα.
Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται στην Ποσειδώνος κυρίως στο ύψος του Καλαμακίου και της Γλυφάδας, και γενικά σε περιοχές με έντονη νυχτερινή ζωή (Γκάζι, Μπουρνάζι, κτλ) κατά τη διάρκεια της νύχτας κυρίως. Δυστυχώς όμως, οι συγκεκριμένοι εμφανίζονται όχι μόνο εκεί και τη συγκεκριμένη ώρα,, αλλά μπορεί να τους πετύχεις και στην Κηφισίας ή στην Ηρακλείου μέρα μεσημέρι.
Θεωρώ ότι οι συγκεκριμένοι κάνουν ουκ ολίγες παραβάσεις:
-Επικίνδυνη οδήγηση
-Ηχορύπανση
-Διατάραξη κοινής ησυχίας (αφού παίζουν σε ώρες κοινής ησυχίας κατά κόρον)
-Προσβολή της δημόσιας αιδούς (η μουσική που παίζουν είναι ελεεινά αντιαισθητικά σκυλάδικα)
Σεξουαλική παρενόχληση (τους έχω πετύχει να παρενοχλούν κοπέλες στο δρόμο)
Και άσε που πολλοί από αυτούς παίζει να μην έχουν δίπλωμα, άρα να οδηγούν παράνομα. Διότι ποιος δάσκαλος είναι τόσο παλαβός για να δώσει δίπλωμα σε τέτοιο άτομο;
Να τονίσω επίσης ότι δεν είμαι φιλόμπατσος αν δίνω τέτοια εντύπωση. Ακόμα και θύμα ληστείας να έπεφτα δε θα καλούσα τους μπάτσους... ούτε νομοταγής είμαι να το παίξω άγιος, έχω κάνει μερικές παραβάσεις και εγώ (π.χ. έχω γράψει σε τοίχους) αλλά αυτό που κάνουν οι συγκεκριμένοι ξεπερνάει τα όρια. Πρέπει να μπει ένα τέλος στα καγκουριλίκια.