Γεια σας. Είμαι 15 χρονών και νιώθω ζαλάδες και φοβερή εξάντληση σε συνδυασμό με ελαφρύ πονόκοιλο τάση προς αφόδευση. Είναι κάτι σοβαρό γιατί ανησυχω. Βοηθήστε με.
Printable View
Γεια σας. Είμαι 15 χρονών και νιώθω ζαλάδες και φοβερή εξάντληση σε συνδυασμό με ελαφρύ πονόκοιλο τάση προς αφόδευση. Είναι κάτι σοβαρό γιατί ανησυχω. Βοηθήστε με.
Μεχρι να πασ σε γιατρο παρε βιταμινεσ απο το φαρμακειο και μην τρωσ απεξω για κανα μηνα και γαριδακια πατατακια μαλακιτσεσ κομμενα και μετα αν συνεχισει πηγαινε σε γιατρο
Για να καταλαβεισ τι ειναι η σχιζο να μη φοβασαι απο τισ δυσκολιεσ φτωχεια πεινα πιεση κλπ υπαρχει ενα οριο που αντεχει ο οργανισμοσ μετα σπαει ασ πουμε αν ειναι απο αληθινεσ συνθηκεσ θελει μια πενταετια γυμναστικη υγιεινη διατροφη κ βιταμινεσ αν ειναι απο ουσιεσ επειδη ειναι τεχνητο θελει φαρμακο αυτα ειναι τα πιο καινουρια και σε μια δεκαετια θα ειναι ολοι ετσι το καλυτερο που βρηκα εγω ειναι βιταμινεσ κ φαρμακα μην αγχωνεσαι παντωσ καλα περναμε
Αυτα ολα που σασ λεω ειναι τα πιο προσφατα νεα απο το χωρο δεν ειναι μπαρμποτσαλα