Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου φοβάμαι ότι μπορεί να έχω μια πολύ πολύ πολύ σοβαρή αρρώστια ( aids ) έχω ξαναγράψει από κάτω τι ακριβώς έγινε μ κλπ. Ακόμα δεν έχω βρει την δύναμη να πάω να κάνω το τεστ . Και είμαι σε μια περίεργη κατάσταση . Καθημερινά μπαίνω διαβάζω τα συμπτώματα και καθημερινά με πιάνει και κάτι καινούργιο. Γενικά από αρρωστοφοβια άλλο τίποτα. Για παράδειγμα παλιά επειδή με πονούσε το αριστερή μου χέρι ΝομΙΑ θα πάθω έμφραγμα και ήμουν μόλις 18 πήγα στα επηγοντα και δεν με πήραν ποτέ ( μετά από 2 μέρες μ πέρασε ) μια άλλη φορά κουνιόταν φυσιολογικά η αορτη μου με την αναπνοή και ΝομΙΑ είναι ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής και πήγα σε γιατρό έκανα υπερήχους τα πάντα τπτ Δν είχα. Γενικά έχουν γίνει ξαι αλλά , είχε βουλώσει το αυτί μ από τη θάλασσα Κ νμζα θα κουφάθω.τελος πάντων τον καιρό αυτό είμαι πολύ χάλια γιατί με έχει φάει το άγχος για το aids. , αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι κάποιες φορές συνήθως κάθε μέρα , με πιάνει για ένα 10-20 λεπτό μια δεν ξέρω αν μπορώ να την πω κρίση, αλλά το άγχος από τα υψηλά επίπεδα ποτ έτσι και αλλιώς βρίσκεται αυξάνεται κατά πολύ , θέλω να κλαίω , φοβάμαι ,τρέμω λίγο κατά την διάρκεια μ έρχεται πόνος στο στομάχι Κ γενικά ο αρνητισμος πηγαίνει σε άλλο
Λεβελ. Τις τελευταίες μέρες βλέπω όνειρο ότι κάνω το τεστ και βγαίνει θετικό,η ότι έχω κολλήσει κάτι άλλο , η επειδή με πονάει το χέρι μου σαν πιάσιμο είδα ότι στράβωσαν τα δάχτυλα μου και ήταν από το ειντς. Νομίζω μου έχει γίνει κάπως ψύχωση αλλά δεν είναι η πρώτη φορά . Οποιονδήποτε πόνο στο σώμα μου το θεωρώ συμπτωμα .Βέβαια νομίζω τόσο εντονο άγχος με τα αλλά δεν είχα , αλλά και πάλι έχω περάσει παρόμοιες καταστάσεις που δεν είχα τπτ. μοα μέρα ξύπνησα από αυτξ και σαν να με έπιασε τρέμουλο και σαν να πεταγόμουν ενώ προσπαθούσα να κοιμηθώ και να ξανά μουδιάζει το χέρι μου. Μετά από λίγο μου πέρασε, πχ αν το μοιραστώ με κάποιον ξανά συζητήσουμε με ηρεμεί λίγο. Αλλά με πιάνει σχεδόν κάθε μέρα ένα 10-20-30 Λέπτα. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί κρίση πανικού η κρίση άγχους η έχει πιο έντονα συμπτώματα και κρατάει περισσότερο μια κρίση; Ξέρω ότι ια μ πείτε να κάνω το τεστ αλλά πρέπει πρώτα να βρω την δύναμη να τξ κάνω.