Originally Posted by
Μ1994
Καλησπέρα! Ημουν με ενα αγόρι εδω και 11 μήνες. Γνωριζομασταν πολλα χρονια ως φιλοι κ ξεκινησε λιγο ανορθοδοξα η σχεση αφου αυτος ειχε ξεκινησειβκατι με καποια αλλη κοπελα οταν μ ειπε οτι του αρεσα εσω κ 8’χρονια. Εκανε πολλα πραγματα για να τον εμπιστευτω κ ετσι αρχισαμε. Εχει χασει τον πατερα του, πολυ κλειστος, απο τους τυπους π θελουν να δειχνουν παντα καλα. Η σχεση ηταν περιεργη. Ελεγε πως ειναι ερωτευμενος αλλα εγβ δεν το ενιωθα. Μολις γινοταν κατι κ τ ελεγα δεν μπορω αλλο εκανε σαν τρελος για να μηνμε χασει. Αφου περασε ο καιρος κ με πολλη προσπαθεια του ελεγα νιωθω οτι εισαι κενος οτι δε νιωθεις, αρχισε κ αυτος να μ λεει οτι δεν ειναι καλα οτι νιωθει καποιες φορες χαμενος στον κοσμο του οτι δεν μπορει να τον πονεσει τιποτα οτι οταν συμβαινει κατι σκεφτεται μονο οτι θα παει να βρει τον πατερα του κ οτι το μονο που τον κραταει ειναι να μην στεναχωρηθει η μανα κ ο αδεεφος του. Χωρισαμε λιγες μεσες τον ιουνιο. Ξαναγυρισε μ ειπε οτο ειχε καταλαβει καποια πραγματα, με πηγε στον ταφο του πατερα του γιατι ειπε οτι θα ηθελε πολυ να με εχει γνωρισει. Εγω πιστεψα οτι νιωθει πολλα πραγματα για μενα και οτι ηταν διατεθειμενος να αλλαξει. Ξεκιναμε να φυγουμε για διακοπες κ ανακαλυπτω στο αυτοκινητο οτι οσο ημασταν χωρια ειχε κανει σαιμπερ σεξ με μια κοπελα. Επαθα σοκ γυρισαμε πισω. Εκλαιγε και μ ελεγε οτι ειναι ενα τιποτα και οτι αν δεν μπορει να ειναι καλα με τον εαυτο του πως θα ειναι με καποιον αλλο; Ειμαστε απο το ιδιο χωριο. Βρεθηκαμε. Μ ειπε οτι δεν μπορει πια να ειναι μαζι μου γιατι δεν αντεχει να απογοητευει τους ανθρωπους. Η συνπεριφορα του μεσα σε 15 μερες ειχε τεραστιες αποκλισεις . Απο το παθος τις αγκαλιες κ τα φιλια σε ληθαργο. Μ λεει οτι με αγαπαει ποκυ αλλα η αποφαση του ειναι να φυγει για να μη μου κανει κακο. Εχει πολυ πονο μεσα του που δεν αφηνει να ξεσπασει. θεωρω πως εχει καταθλιψη λογω πενθους, αλλα οταν τον εωτησα αν του εχει τελειωσει δε μ εσινε σαφη απαντηση. Μονο οτι φευγει γιατι δεν ειναι καλα. Οτι με εκτιμαει κ με αγαπαει πολυ αλλα δεν νιωθει οτι μπορει να συνεχισει. Αναρωτιεμαι ειναι ολη αυτη η κατασταση που τον ωθει στο να θελει να ειναι ελευθερος δεσμευσεων η απλα του τελειωσε; Πως γινεται απο τη μια στιγμηνστην αλλη να με αφηνει; Μοιραστηκαμε τοσα πραγματα. Οδηγει η καταθλιψη ή η οποια τετοια κατασταση καποιον στο να αφησει καποιον π λεειβπως αγαπα τοσο η απλα κρυφτηκε πισω απο ολα αυτα;