τι γινεται με την φιλια;;
..πριν καιρο εμαθα πως η επι 7 χρονια φιλη μου συζηταει με τον φιλο της τα προσωπικα μου και γενικα οτι της λεω..-..και αυτος με τη σειρα του με αλλους..Ειπα στη φιλη μου πως οπως εγω δεν συζηταω τα προσωπικα της ουτε με την σχεση μου ουτε με αλλους..δεν ειναι σωστο να το κανει αυτη..Η απαντηση της ηταν ''τι περιμενες,να μη του τα λεω;'' γι αυτο και εγω δεν της ξαναμιλησα απο τοτε..Τωρα ομως εμαθα πως και οι δυο μαζι(αυτη κ ο φιλος της) κανουν παρεα με τον πρωην μου (τον οποιο εβριζαν) και του λενε για μενα.Του λενε το τι κανω εγω απ τη στιγμη που εχουμε χωρισει...του ειπαν για μια γνωριμια που χα κανει,με ολες τις λεπτομεριες σχετικα με το που τον γνωρισα,που πηγα για καφε,για φαγητο..ακομα και το τι φαγητο και γλυκο εφαγα.Δεν φτανει που του λενε το τι εκανα και το τι κανω..του λενε και υπεριφουσκωμενα γεγονοτα..Το κακο ειναι οτι η ''φιλη'' μου λεει τα προσωπικα μου στον φιλο της και οι δυο μαζι σε τριτους..Τι να κανω;;να αδιαφορισω περιμενωντας τη στιγμη που δεν θα χει να πει κατι αλλο;να την βρισω;...**...και γενικοτερα να παλεψω γι αυτη τη ''φιλια'';;....