BPD,Θα ήθελα την γνώμη σας
Απο μικρή δεν μπορώ να πω οτι ήμουν οπως τα αλλα παιδιά, η αλήθεια είναι οτι δεν εκανα φίλους νωρίς.. Μην πολυλογώ απο τα 18 μου ξεκινησα να πηγαινω σε ψυχολογο και μετα σε ψυχίατρο γτ ειχα πολυ συχνες κρισης πανικού, εχασα πολλα χρόνια της ζωης μου, τωρα ειμαι 28.. Εκανα καταστροφικες σχέσεις με ανθρωπους, εμπιστεύομαι πολυ ευκολα και αγαπαω πολυ ευκολα και δεν εχω σταματήσει να πληγωνομαι απο αυτο.. μερες τωρα κλαίω, προδοθηκα και ποναει, δεν θέλω κανέναν δίπλα μου καιρό τωρα ουτε φίλους ουτε κανεναν.. Συνήθως βγαίνω μονη, απογοητευομαι ισως κ χωρίς λογο μερικές φορες απο ανθρώπους.. Νιώθω αυτοκαταστροφικη, εχω απειρα πράγματα να πω που με πληγωσαν.. Πιστεύω οτι ειμαι καλος άνθρωπος και παντα είμαι προθυμη να βοηθησω οποιον δηποτε..Είμαι ρακος και εχω μέρες στο μυαλό μου πως μου συμπεριφερθηκαν. Συνέχεια στο μυαλο μου τριγυρνάει το '' θελω να πεθανω''και το '' γτ δεν αυτοκτονεις; ''. Ξερω οτι δεν εχω τα κότσια να το κανω, δεν ξέρω αν χειροτερεψω κ τολμήσω, πολλα βλέπουν τα ματια μας. Η ψυχολόγος μου ειπε πριν μια εβδομάδα πως είμαι οριακη, παιρνω 7 μηνες Ζολοφτ. Δεν ξερω γτ γραφω τωρα ολα αυτα αλλα νιώθω τοσο απελπισμενη κ απόγοητευμένη απο ολους κ κυρίως απο τον εαυτο μου.. Κάποιος που εχει οριακή, να μου πει τι νιώθει, ποια η εμπειρία του τέλος πάντων.. Θα περασει ποτε ρε παιδιά;; :'(