Σεξ μετά την γέννηση παιδιών
Παιδιά καλησπέρα.
Νέος στο φόρουμ αλλά σας διαβάζω αρκετά και βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες αρκετές απόψεις που διαβάζω εδώ μέσα. Θα ήθελα να με βοηθήσετε με ένα θέμα που με απασχολεί.
Είμαι παντρεμένος και προσφάτως αποκτήσαμε το 2ο παιδάκι μας με τη γυναίκα μου. Και το πρώτο μας είναι αρκετά μικρό καθώς έχουν διαφορά μόνο 1,5 χρόνο. Με την γυναίκα μου γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και είχαμε και οι δυο αρκετές σχέσεις πιο πριν. Οπότε το ότι παντρευτήκαμε είναι συνειδητό και δεν έτυχε. Είναι φοβερή μητέρα και δοτική πολύ!
Ωστόσο για να μην πλατειάζω το θέμα μου είναι ότι μετά την γέννηση του πρώτου παιδιού και ιδιαίτερα του δεύτερου δεν μπορώ να την δω σεξουαλικά. Είναι μητέρα των παιδιών μου και αυτό είναι πολύ ανώτερο για μένα. Πραγματικά βρίσκω αποκρουστικό να κάνουμε σεξ και μετά να πάει στα παιδιά.
Για να σας προλάβω θα σας πω ότι δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα το να μην κάνω συχνά σεξ, καθώς και πριν δεν τρελαινόμουν με το σεξ μαζί της. Βασικά με ξενέρωναν οι πολλές αρνήσεις της και από ένα σημείο και μετά άρχισε να μην με ενοχλεί. Επίσης, πέρα από τα πρώτα χρόνια της σχέσης που ήταν πολύ καλό μετά έπεσε και σε ποιότητα και σε συχνότητα. Δεν έχω εξωσυζυγικές σχέσεις ούτε θέλω.
Το θέμα είναι ότι έχει αρχίσει και μου πετάει κάτι σπόντες ότι θέλει να ξαναγίνει όπως πριν όταν ξεμπλοκάρει με τα μωρά κλπ. Εγώ αυτό το βλέπω αδύνατο καθώς πλέον θέλω να προστατέψω τα παιδιά μου. Δηλαδή όσο έχουμε το ένα μωρό στο δωμάτιο δεν μπορώ να σκεφτώ ότι εγώ δίπλα ακριβώς θα κάνω σεξ. Δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτή όμως σε μια δυο συζητήσεις που έγιναν σε χαλαρό τόνο δεν το βλέπει από την μεριά της ως "αποφόρτιση" και πιστεύω ότι σύντομα θα αρχίσει να με πιέζει (Τώρα έχουμε να κάνουμε περίπου 5 μήνες).Αντί δηλαδή να το δει ως καλό το γεγονός ότι δεν έχω απαιτήσεις από αυτήν το θεωρεί πρόβλημα. Δεν φτάνει που τρέχει όλη μέρα με τα μωρά τώρα και αυτό;
Ποιά είναι η άποψη σας;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων