Παιδια διαβαζω τοσα και τοσα στο forum και η απορεια μου ειναι πος τελικα υπαρχεια θεραπεια? Βλεπω τοσα πολλα νεα ατομα να παιρνουν τοσα χαπια και τιποτα τελικα θεραπεβονται ολα αυτα η θα τα παρουμε.μαζι μας?
Printable View
Παιδια διαβαζω τοσα και τοσα στο forum και η απορεια μου ειναι πος τελικα υπαρχεια θεραπεια? Βλεπω τοσα πολλα νεα ατομα να παιρνουν τοσα χαπια και τιποτα τελικα θεραπεβονται ολα αυτα η θα τα παρουμε.μαζι μας?
Θεραπευονται αν εχεισ λεφτα αυτο λεμε
Τι ενοις με αυτο?
Αν εχεισ λεφτα και το ξερουν θεραπευεσαι ειναι στα κολπα που γινονται εγω ξερω να σε παω μεχρι ενα σημειο οι γιατροι θεραπευουν
Απο την μια οντος ετση ειναι αν εχις λεφτα θεραπευεσαι αν οχι εχις τελιοση
Θεραπεία για πιο πράγμα φίλε?
Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App
Γενικα για ολα αυτα καταθληψη αγχωδης διαταραχες κρισης πανικου ιψδ δεν εχω διαβαση απο κανεναν εδω να πει πος το ξεπερασε βλεπω παιδια να περνουν ενα σωρο χαπια χωρις καμια βελτιοση και αμα εχι βελτιοση μολις τα σταματησουν αρχιζουν παλη τα συμπτωματα
Μαθε ορθογραφια πρωτα εγω ειμαι αγγλοσ εχω τριαντα χρονια ελλαδα κ γραφω καλυτερα απο σενα αρα το πραγμα ξεκιναει απο το σχολειο που ειναι διαλυμενο μετα το πανεπιστημιο κλπ αν νομιζεισ οτι γινονται τυχαια αυτα κανεισ λαθοσ
Ναι αλλα το θεμα ειναι πος εγω εχι 20 χρονια που μενω εκτος ελλαδας πηγα σε ξενω σχολειο.και ξενω πανεπηστημιο οποτε αμα δεν ξερεις καλυτερα μην το σιζητας
Θες να πείς ότι εσύ τώρα ξέρεις ορθογραφία και κρίνεις?? Για μαζέψου λίγο δεν σου έδωσε κανένας το δικαίωμα να Μήλας έτσι και να προσβάλεις..
Τα ελληνικα σου ειναι χαλια εγω στα αγγλικα μονο small talk μπορω να κανω στα ελληνικα εμαθα να εκφραζομαι
Πεσ μασ εσυ που ξερεισ θεραπευονται η δεν θεραπευονται και θα σου πω κι εγω τι ξερω
Ε αυτο σου λεω πως μενω εξωτερικο απο τα 5 μου χρονια πος περιμενες να εινε δηλαδη?
Θες να δεις ένα βηντεο μικρού μήκους για να καταλάβεις ότι τα φάρμακα είναι ένα στημένο παιχνίδι στο βωμό του χρήματος κ όχι για το καλό το δηκο σου ???
ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΤΙ ΚΙΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΚΡΙΆ ΟΥΤΕ ΑΣΠΙΡΊΝΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΡΡΏΣΤΙΕΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ Κ ΜΗΛΑΜΕ