Κάτι δεν πάει καλά με μένα..
Καλησπέρα. Ελπίζω να κάνω στη σωστή θεματολογία το thread. Δεν ήξερα που να το πω.
Τελος πάντων. Από πολύ μικρή είχα πρόβλημα με το άγχος και φοβίες, που εντεινόταν και λόγω των κιλών μου. Καθώς είχα περιττά κιλά απο μωρό. Ιδίως τα τελευταία 10 χρόνια, με το που μπήκα στην εφηβεία, νιώθω οτι κάτι δεν πάει καλά με μένα. Αγχώνομαι υπερβολικά ακόμη και για να πάω στο περίπτερο. Αγχώνομαι όταν θα μπω σε μμμ αν εχει κόσμο. Αγχώνομαι όταν γνωρίζω νέο κόσμο. Αγχώνομαι σε γνωριμίες και συνεντεύξεις για δουλειά. Αγχώνομαι για να οδηγήσω. Αγχώνομαι για όλα. Νιώθω συνεχώς άχρηστη. Το κύριο πρόβλημα μου όμως είναι οτι αγχώνομαι και ιδρώνω. Και ιδρώνω πολύ. Τρέχουν ρυάκια απο το πρόσωπο μου και εκει αγχώνομαι για αυτό και γίνονται όλα χειρότερα και θέλω να εξαφανιστώ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν αντέχω άλλο να επηρεάζει την ζωή και καθημερινότητα μου. Κι όλη αυτή η πίεση χρόνων με έχει κάνει να έχω τα τελευταία χρόνια ξεσπάσματα θυμού, με πιάνει κατάθλιψη, μανία με κλάματα, να θέλω να κάνω κακό στον εαυτό μου. Γίνομαι παρανοική, υπερβολική κάποιες φορές σε πράγματα που σκέφτομαι αλλά ενώ το καταλαβαίνω δεν μπορώ να με σταματήσω. Το έριχνα πάντα στα κιλά μου, αλλά ενώ με ενοχλούν όσες προσπάθειες κι αν κάνω πέφτουν στο κενό.
Έχει περάσει ή περνάει κάποιος κάτι αντίστοιχο; Πως το αντιμετωπίζει;