καλησπερα στο forum σας,
Θέλω κι εγώ να πω τη δική μου ιστορία μηπως και τελικά μπορέσει κάποιος να με συμβουλέψει για το τί πρέπει να διαλέξω(γιατί στο τέλος σίγουρα πρέπει να διαλέξω κάτι).
είμαι 25 χρονών δικηγόρος σε επαρχία κι είμαι εδώ και 5 μήνες περίου μένα παιδί από αθήνα το οποίο δεν έχει σπουδάσει κάτι δουλεύει ωστόσο σε μια μεγάλη εταιρία σε δουλειά γραφείου
. Η σχέση μας είναι πραγματικά τέλεια, με φροντίζει και με προσέχει όσο κανένας αλλά εδώ και 2 μήνες έχω φύγει από αθήνα κι έχω γυρίσει στην επαρχία μετά από μεγάλη πίεση από τους δικούς μου.
Στο διάστημα αυτό ανεβοκατεβαίνουμε συχνά ΄δείχνοντας μεγάλη υπομονή και πίστη σ αυτό που κάνουμε.
Το θέμα είναι ότι μου έχει ζητήσει να μείνω μόνιμα αθήνα -αυτός δε μπορεί να κατέβει λόγω της δουλειάς του- κι οι γονείς μου έχουν πραγματικά βγεί εκτός ορίων. Με απειλούν ότι αν φύγω ΄δεν θα μου ξαναμιλήσουν ότι ο πατέρας μου θα πεθάνει και όλα τα κλασσικά του είδους. Τους έχω εξηγήσει πως με αγαπάει πολύ και θα τα καταφέρουμε αλλά δεν δείχνουν διάθεση να καταλάβουν πως νιώθω αν είμαι χάλια ή γενικά πως σκέφτομαι. Πώς πρέπει ν' αντιδράσω; Να κάνω αυτό που με κάνει ευτυχισμένη με κάθε κόστος ή ν αφήσω το χρόνο να περάσει μηπως οι γονείς μου καταλάβουν???
αν έχει βιώσει κάποιος κάτι ανάλογο ας με βοηθήσει. ειναι μια πολύ άσχημη κατάσταση που με κάνει να νιώθω σα να βρίσκομαι σε 2 στρατόπεδα κι να είναι εχθροι οι ίδιοι οι γονείς μου. Σας ευχαριστώ