Μακροχρόνια σχέση, μπερδεμένος και ανησυχίες
Καλησπέρα σε όλους είμαι 25 χρονών και από τα 17 μου βρίσκομαι σε μια σχέση με την ίδια κοπέλα. Έτυχε να σπουδάζουμε και στην ίδια πόλη οπότε αυτό βοήθησε πολύ στο να διατηρηθεί η σχέση μας. Γενικά θα χαρακτήριζα τη σχέση μας πολύ γεμάτη και καθόλου πιεστική. Κάνουμε πολλά διαφορετικά πράγματα μαζί, την αγαπάω με προσέχη και την προσέχω ενώ να τονίσω ότι δεν συγκατοικούμε για την ώρα τουλάχιστον ωστόσο μένουμε μέσα στην εβδομάδα 3-4 μέρες μαζί στο σπίτι της.
Τελευταία όμως έχω αναπτύξει κάποιες ανησυχίες κυρίως ως προς εμένα. Φοβάμαι ή βασικά δεν θέλω ακόμα την συγκατοίκηση. Μου αρέσει αυτό που έχουμε να πηγαίνω να κοιμόμαστε μαζί να κάθομαι σπίτι της κτλ ωστόσο επουδενί δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου να συγκατοικεί με την οποιαδήποτε, είναι κάτι που με αγχώνει και με πιέζει πραγματικά.
Αγαπάω και νοιάζομαι για την κοπέλα μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της, περνάμε καλά και στη σεξουαλική μας ζωή ωστόσο μου αρέσει αυτό που ζω τώρα, δεν θέλω δεσμεύσεις μα καμία όμως.
Τις τελευταίς μέρες είμαι αγχωμένος και μπερδέμενος για ακόμα ένα λόγο. Μια φίλη του κολλητού μου, που την ξέρω χρόνια, θα έλεγε κανείς ότι ήρθαμε κάπως κοντά. Υπήρξαν ματιές, όχι όμως περίεργα λογάκια κτλ. Ωστόσο μου έχει γίνει κάτι σαν έμμονη ιδέα κάποιες μέρες που περάσαμε μαζί,κάποιες στιγμές που είχαμε, κάποιες ματιές με αποτέλεσμα να έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Με καμία δεν έχω έρθει τόσο κοντά όσο με εκείνη, αυτή έφυγε τώρα βρίσκεται σε άλλη πόλη πολύ μακρία ωστόοσ αυτό που έζησα ξαναλέω με μπέρδεψε για το τι θέλω στη ζωή μου.
Είναι απλά κάτι το φυσιολογικό μετά από τόσα χρόνια μακροχρόνια σχέσης να υπάρξει και άλλος ένας άνθρωπος στη ζωή σου που θα ενδιαφερθείς κάπως για αυτόν ή σημαίνει κάτι άλλο, ότι κάπου φτάνει το τέλος με την τωρινή μου σχέση...