Είναι παλιό μέλος και οι περισσότεροι από σας δεν τον ξέρετε αλλά ήταν καλή ψυχή και αγωνιστής. Δυστυχώς σκοτώθηκε. Νομίζω ότι του αξίζει ένας ομαδικός αποχαιρετισμός!
Αντίο Νίκο
Printable View
Είναι παλιό μέλος και οι περισσότεροι από σας δεν τον ξέρετε αλλά ήταν καλή ψυχή και αγωνιστής. Δυστυχώς σκοτώθηκε. Νομίζω ότι του αξίζει ένας ομαδικός αποχαιρετισμός!
Αντίο Νίκο
Δεν το γνώριζα, δεν μου λέει κάτι το όνομα! Αυτό βέβαια δεν έχει καμία σημασία στο να τον αποχαιρετήσω και εγώ από την μεριά μου και να του ευχηθώ να έχει καλό παράδεισο!!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
αντίο Haldol 'kills συμφωνώ με το όνομά σου. Καλό παράδεισο.
Ηταν καλο παιδι οντωσ το πιστευω κι εγω αυτο καλο παραδεισο
Το πάλευε χρόνια με την σχιζοφρένεια! Είχε καταφέρει να μειώσει την δόση στο ελάχιστο. Είχε καταφέρει να φτιάξει μια σχετικά καλή ζωή.. κρίμα
Εσωτερικη το ειχε δεκαπεντε χρονια εγω το εχω εντεκα στο εξωτερικο λενε οτι αν το εχεισ σε τρια τεσσερα χρονια πεθαινεισ αρα εμεισ που επιβιωσαμε τοσο πολυ ειμαστε απο τουσ δυνατουσ αυτη ειναι η αληθεια αγαπη μου
Για ολα τα παιδια τουσ σχιζοφρενεισ
https://youtu.be/Naj1HKwZUek
Αν κι ούτε εγώ είχα μιλήσει μαζί του, το όνομα του όμως κάτι μου λέει...
Καλό Παράδεισο να έχει εκεί που δεν υποφέρεις πια...
Συγκινήθηκα διαβάζοντας αυτά που έγραφε. Κρίμα πραγματικά που έφυγε τόσο νέος. Με συγχωρείς για την ερώτηση από παθολογικά αίτια σκοτώθηκε;
@αιρετικέ γεια σου
Τον χτύπησε αμάξι ενώ ήταν με ποδήλατο.
Στην Ολλανδία.
Κρίμα. Να σαι καλά.
Δεν τον γνωρίζα,αλλα είμαστε για κάποιο λόγο επιρρεπής στα ατυχήματα.Εμενα μέσα σε ένα χρόνο με τρακάραν από πισώ δύο φορές.Εγω πολλές φορές κάνω διάφορες άρρωστες σκέψεις για τα ατυχήματα.Η αρνητικές εγχύσεις που δέχονται οι ασθενείς,η τρομομπαλες των ερισμων του τύπου θετικής ψυχολογίας για ανατροπή της οπτικής μέσω φόβου,π χ θα πεθάνεις σε ε να χρόνο τη θα αλλάζες ή ενέργειες για αντιμετώπιση των φόβων ερχοντας αντιμέτωποι με αυτούς.Και πολλά α λλα.
Αντίο Νίκο, αντίο άνθρωπε. Καλό παράδεισο. Δεν είχα την τιμή να σε γνωρίσω. Πήρες το χρόνο σου σ' αυτό τον κόσμο. Έζησες. Το ίδιο σημαντικός, το ίδιο μεγάλος, το ίδιο μοναδικός όπως όλοι μας. Η ψυχή σου να αναπαυθεί εν ειρήνη.