Τετοιου ειδους απαντησεις περιμενα να δω, χωρις παρεξηγηση βεβαιως προς τους αλους που απαντησαν.
Τα πόστ σας μ\'εκαναν να χαμογελάσω, αλλα ο φιλτατος Λεφ, μ\'εκανε να σκεφτω σε μερικα ερωτηματα που δεν περνουσαν τοσο συχνα απ\'το μυαλο μου! Νομιζω οτι αξιζει και θα απαντησω αναλυτικα.
Quote:
Originally posted by Lef
\" ο γνωστος προλογος! \" ο γνωστος προλογος? ποιος γνωστος προλογος? δικο σου προλογο δεν εχεις ? κατι πραγματικα δικο σου δεν βρηκες? ουτε κατι αντιπρωσοπευτικο αλλουνου να αντιγραψεις?
Γενικοτερα σε ολο το ποστ μου, ήθελα να βάλω μια δόση σαρκασμού.
Γιατι ειδικοτερα στο φορουμ της καταθλιψης τα περισσοτερα ποστς ειναι \"βαρια\", μαύρα και ασηκωτα για πολους (ή ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον).
Καταλαβαινω οτι ετσι νιωθουν πολοι απο δω, διστυχισμενοι και σε αδιεξοδο και ελπιζω να μην προσβληθηκε κανεις απο αυτο γιατι το μονο που ηθελα ηταν να βαλω μια δοση σαρκασμου και χιουμορ ωστε να ειναι πιο ευκολο απο τους αναγνωστες που ειναι επισης σε καποια ασχημη φαση να το διαβασουν πιο ευχαριστα, οσο ευχαριστο μπορει να ειναι ενα ποστ που περιγραφει καποιο προβλημα.
Και παραλληλα να περιγραψω αυτα που με απασχολουν!
Οποτε, παιρνεις τον ποιο συνιθησμενο προλογο εδω μεσα \"Πηρα το θαρος να γραψω..\", τον τελειωνεις συντομα χωρις να τον ολοκληρωσεις καν \"κλπ κλπ, δλδ\", δινοντας ετσι την αισθηση σε καποιον οτι δεν ακολουθει κατι ιδιαιτερα σοβαρο.
Πολες ευαισθητες ψυχες εδω μεσα (οπως εγω), ψυχοπλακωνοντε διαβαζοντας σοβαρα και βαρια ποστς.
Quote:
Originally posted by Lef
νομιζω κατα βαθος εισαι πολυ ευαισθητος . δεν γουσταρεις κανεναν, δλδ ουτε τον εαυτο σου? ο πατερας σου ηταν στρατιωτικος? γιατι πηγες ΕιΔιΚεΣ ΔυΝαΜειΣ? διαισθανομαι να εχεις καποιο κενο απο την πλευρα του πατερα σου
Σωστα νομιζεις, ειμαι.
Με τον εαυτο μου εχω μια ανωμαλη σχεση αγαπης και μισους.
Με μισω γιατι ειμαι αχαριστος σε πολους τομεις, καταλαβαινω μεν οτι θα πρεπε να εχω εκτιμησει πολλα πραγματα αλλα δεν με χαροποιει τιποτα σχεδον ωστε να αναποδωσω κατι πισω.
Θα μπορουσα βαβαια να προσποιηθω (οπως κανω αρκετες φορες σε πιο σοβαρα θεματα, που επιβαλλεται) αλλα δεν το κανω γιατι αγαπω τον εαυτο μου για τον λογο που ανεφερα στο πρωτο μου ποστ, δεν εχω ενδιασμους να δειξω πως νιωθω πραγματικα ειτε ειναι θετικο για τον αλλον, ειτε αρνητικο.
Και πραγματικα, δεν θελω να τ\'αλλαξω αυτο.
Ο πατερας μου, ουτε στρατιωτικος ηταν, ουτε ναυτικος/αεροπορος/καπετανιος.
Ηταν παντα εδω, και δεν νομιζω οτι υπηρχε καποιο κενο στην μια πλευρα.
Quote:
Originally posted by Lef
\" (εκτος απο μετρητα να αγορασω μια CLK200 και να το παιζω ιστοριας)\" θα ηταν ιδανικο να ειχες και μια CLK ε? θα ολοκληρωνε την εικονα που θες να πλασαρεις? μου φαινεται σαν τον πιο πιθανο λογο που εβαλες την παρενθεση.
Παραδοξος, δεν εχω καποια εικονα στο μυαλο μου που θα \'θελα να πλασαρω.
Η παρένθεση ηταν σαρκαστικη, ηθελα απλα να δημηουργησω την εικονα καποιου που επιφανιακα τα εχει ολα (εκτος απο ενα υπερπολυτελες αυτοκινητο) και στην ουσια δεν εχει τιποτα.
Μου ρθε αμεσως στο μυαλο ενα αυτοκινητο γιατι μ\'αρεσει να ταξιδευω! Στην ασφαλτο παντα.
Δεν τρεφω ιδιαιτερη συμπαθεια για την CLK, εχω βολευτει τελεια με ενα ποιο φτηνο. :)
Quote:
Originally posted by Lef
\"Και να μαι λοιπον παλι στο παλιο γνωριμο σάιτ αυτο, να γράφω...\" παλιο? γνωριμο? εκανες register χτες. σαν εκφραση αντεγραμενη απο καποιο βιβλιο ή τραγουδι μοιαζει αυτη
Πραγματι, χθες εκανα ρετζιστερ.
Στο site μπαινω σχεδον 3 χρόνια.
Ειχα άλλο account βεβαιως αλλα μετα την στρατιωτικη μου θητεια, δεν θυμομουν τον κωδικο (ειχα να μπω ενα δωδεκαμμηνο).
Quote:
Originally posted by Lef
Αυτες οι \"Παρεμβαση απο χρηστη του ε-ψυχολοτζι.τζι-αρ\" γιατι τις κανεις αληθεια? το κανεις συχνα να σκεφτεσαι τι σκεφτονται οι αλλοι ? σε απασχολει κατι?τι εικονα περνας?
Τις κανω για να αποφυγω απαντησεις που θα μου ηταν \"αχρηστες\" αν μου επιτρεπετε.
Γιαυτο απανταω μονος μου να μην μπει στον κοπο να απαντησει αλλος.
Και ενα συν στην ολη χιουμοριστικη εικονα του ποστ.
Και ναι, με νοιαζει τι σκεφοντε οι αλλοι, αλλα δεν νομιζω οτι με επηρεαζει ιδιαιτερα.
Ειναι απλα τροφη για σκεψη (οπως με ταισες κι εσυ τωρα, χεχε), μιας και μ\'αρεσει να σκεφτομαι... Οτι και να ναι αυτο.
Quote:
Originally posted by Lef
μηπως δεν αφηνεσαι αρκετα ελευθερος ?μηπως δε βρισκεις τη μοναδικοτητα σου ? μηπως ψαχνεις να ικανοποιεις τους αλλους και εισαι τοσο μακρυα απτον εαυτο σου και αυτη η αποσταση ειναι το κενο που βιωνεις ?
Κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου, σκορπιες σκεψεις ομως (αξιοσημειωτο ειναι το ποσο μεσα επεσες σε πολλα).
Μπορω να ανοιχτω ευκολα, δεν ειμαι ιδιαιτερα κλειστος.
Εχω μαλιστα επαφες μ\'εναν φιλο (επαφες μονο, γιατι δεν κανουμε παρεα λογο αποστασης) στον οποιο εχω ανοιχτει πληρως! Οπως και αυτος.
Δεν νομιζω να αλλαζε τιποτα εαν με γνωριζαν πληρως ολοι.
Δεν ειναι οι κοινωνικες σχεσεις αυτο που με απασχολει σε σημειο να αποτελει προβλημα.
Ασχετα με το αν δεν γουσταρω κανεναν σε ψυχολογικα κρισιμες φασεις, οπως προχθες την νυχτα που εγραψα το πρωτο μου ποστ, υπαρχουν ορισμενα ατομα τα οποια μ\'ενδιαφερουν (δεν ειναι ομως αυτοι ο λογος που θα μπορουσε να με κανει να ζησω με ορεξη).
Και αν και πολες φορες δινω περισσοτερη βαρυτητα σ\'αυτους, νομιζω πως και παλι, δεν αποτελει προβλημα ουτε το οτι με παραμελω! Δινω βαση και σε μενα.
Αν δεν σε κουρασα, θα θελα και 2η απαντηση απο \'σενα! Take care!