Όταν εκείνη δε θέλει σχέση.. τι κάνουμε;
Καλημέρα!
Θα ήθελα μια γνώμη σε ένα θέμα και πως να το χειριστώ...
Τον περασμένο Μάρτιο βγήκα από μια σχετικά μεγάλη αλλά πολύ δυνατή σχέση. Η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά έπρεπε να τελειώσει για πολλούς λόγους, όπως και έτσι κ έγινε.
Εδώ και περίπου 1μιση μήνα είμαι με μια κοπέλα. Υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον και φλερτ μόνο από τη μεριά της στην αρχή, αλλά εγώ επειδή κυρίως δεν ήμουν σε φάση για τίποτα δεν έδινα σημασία. Ώσπου κάποια στιγμή είπα να αφήσω πίσω το παρελθόν και να τολμήσω να δεχτώ να βγούμε ξέροντας ότι κατά πάσα πιθανότητα κάτι θα παιχτεί μεταξύ μας. Έτσι κ έγινε. Βγήκαμε, φλερτάραμε, φιληθήκαμε και δεν υπήρξε σεξ την πρώτη βραδιά για κάποιον λόγο, ενώ και η συζητήσεις πριν και το κλίμα εκείνο το βράδυ δείχνανε προς αυτή την κατεύθυνση. Κυρίως γιατί εκείνη το απέφευγε.
Μεσολάβησε καλοκαίρι, φύγαμε και οι δύο διακοπές χωριστά, ενώ μιλούσαμε σχεδόν κάθε μέρα. Όλο αυτό το μήνα που τραβιόμαστε έχουμε βγει κάμποσες φορές, περνάμε καλά και οι δύο ενώ έχουμε κάνει 3 φορές μόνο σεξ στο οποίο φαίνεται να υπάρχει τρελή χημεία μεταξύ μας.
Παρόλα αυτά κάποια πράγματα με μπερδεύουν...
Στην αρχή εγώ ήμουν πολύ χαλαρός με εκείνη μη γνωρίζοντας που το πάει. Άμεσα όμως μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν θέλει μόνο να περνάει καλά και να κάνουμε μόνο σεξ πράγμα που μέσ στις άκρες μου το είπε. Έτσι κ εγώ έδωσα χώρο και είδα ότι όντως μου κινεί το ενδιαφέρον αυτός ο άνθρωπος, άρχισα να γουστάρω τρελά. Το ίδιο ένιωθα ότι νιώθει και η ίδια, ιδιαίτερα όταν βρισκόμασταν face to face.
Ενώ στην αρχή ήμουν πολύ μαγκωμένος, άρχισα να αφήνομαι, έχω αναπτύξει συναισθήματα και έναν ενθουσιασμό σε σημείο που τη σκέφτομαι κάθε λίγο και λιγάκι. Όμως νομίζω ότι έχω ξεπεράσει κατά πολύ τα δικά της όρια. Για παράδειγμα, ενώ εγώ θέλω να τη βλέπω συνέχεια, να βγαίνουμε να είμαστε όλο και περισσότερο μαζί, εκείνη δεν βλέπω να έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με εμένα. Δεν λέω ότι είναι ψυχρή, λέω ότι δεν είναι τόσο ενθουσιασμένη όσο εγώ.
Γενικά προσπαθώ να μη γίνομαι φορτικός και να πιέζω καταστάσεις, όμως εχθές έγινε το κακό... Έχουμε να βρεθούμε 4 μέρες και της είχα πει μήπως βρισκόμασταν εχθές το βράδυ. Εκείνη κανόνισε να βγει πάλι με φίλους. Εγώ θύμωσα και σπάστηκα, γιατί ενώ την έχω συνέχεια στο μυαλό μου παρά τις όλες σκοτούρες που με τυραννάν κάθε μέρα εκείνη δεν κάνει το ίδιο. Φάνηκε στο τηλέφωνο που μιλήσαμε. Της στέλνω το βράδυ να έρθει να κοιμηθεί σπίτι μου. - Παρεπιπτώντος, για κάποιο λόγο, ποτέ δεν έχουμε κοιμηθεί μαζί, συνήθως όταν κάνουμε σεξ μετά πάει σπίτι της -. Εκείνη μου λέει ότι γενικά θέλει να κοιμηθούμε μαζί απλά εχθές είχαν έρθει και κάτι φίλοι της που είχε να τους δει καιρό και δεν ξέρει τι ώρα θα γυρίσει. Τέλος πάντων, καταλαβαίνοντας ότι κάτι μου την είχε σπάσει με παίρνει τηλ και μου λέει μέσα σε όλα, ότι γενικά της αρέσει που είμαστε μαζί, όταν βγαίνουμε περνάμε και οι δύο καλά, όμως δεν έχει κάποια πρεμούρα να με βλέπει και να μιλάμε κάθε δευτερόλεπτο. Αυτό με προβλημάτισε πολύ.... Επίσης όταν της είπα ότι λόγω δουλειών θα ξαναβρεθούμε μετά από μέρες εκείνη έδειξε χαλαρή και μου είπε μάλιστα ότι "τι θες να κάνω, να σου γκρινιάξω; δε θέλω να σε πιέζω όπως δεν μου αρέσει να με πιέζουν". Δε λέω καλό είναι να μην υπάρχει πίεση, αλλά όταν υπάρχει μια στενοχώρια που δε βλέπεστε για αντικειμενικούς λόγους είναι ωραίο...
Το λοιπόν...
Πως γίνεται ενώ η ίδια μου ξεκαθαρίζει συνέχεια ότι δεν θέλει να κάνει κάτι μόνο για να περνάει καλά να έχει αυτές τις αντιδράσεις; Μήπως είμαι εγώ υπερβολικός; Με όλες τις προηγούμενές μου σχέσεις (και δεν ήταν λίγες) όταν ξεκινούσε σχέση υπήρχε πολύς ενθουσιασμός, σε σημείο που δε χόρτενε ο ένας τον άλλο για τους πρώτους μήνες, που κάναμε πίσω πολλά πράγματα. Δε λέω ότι κ εδώ δεν υπάρχει, αλλά όχι τόσο...
Πως γίνεται ενώ εγώ έχω σπίτι και μένω μόνος να μην έχουμε κοιμηθεί ούτε μια φορά μαζί... Μάλιστα όποτε έρχεται σπίτι μου ποτέ δεν ανεβαίνει να αράξουμε πάνω, αντιθέτως πάμε βόλτες κλπ ή καθόμαστε κάτω στο αμάξι της. Πάνω θα ανεβούμε μόνο όταν θέλουμε και οι δύο να κάνουμε σεξ... Αυτό με χαλάει λίγο.
Να σημειώσω ότι έχουμε μια διαφορά ηλικίας (εγώ 29 αυτή 23) και όταν μια φορά της είχα πει ότι με επηρεάζει λίγο, σαν να σπάστηκε γιατί μου είπε ότι εκείνη δεν την επηρεάζει μιας και είμαστε σε ίδια φάση.
Τέλος, όπως έχει γίνει αντιληπτό, έχω δαγκώσει άγρια τη λαμαρίνα. Βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες που νομίζω ότι έχουν γίνει αντιληπτές. Όμως δεν μπορώ να πιέζομαι να κρύβω το πως νιώθω από αυτήν μόνο και μόνο για να το παίξω ο κουλ γκόμενος. Μου φαίνεται πως εκείνη δε θέλει πολλές δεσμεύσεις, παρότι ήταν η πρώτη που έκανε το βήμα και ήθελε να γίνει κάτι μεταξύ μας και της άρεσε πολύ η εξέλιξη αυτή. Θα βγούμε κάποια στιγμή να τα συζητήσουμε αυτά αλλά δεν ξέρω πως να το χειριστώ...