Η μαμά μου λέει ότι είμαι ηλίθια που παίρνω χάπια και είμαι χοντρή και ότι αν ήμουνα έξυπνη θα ήμουν αδύνατη και καλά ισχύει αυτό?
Printable View
Η μαμά μου λέει ότι είμαι ηλίθια που παίρνω χάπια και είμαι χοντρή και ότι αν ήμουνα έξυπνη θα ήμουν αδύνατη και καλά ισχύει αυτό?
Ενοει οτι αν ησουν ιδιοφυια θα το διαχειριζοσουν καλυτερα τα χαπια δεν ειναι καλη λυση ειναι απλα η συνιθισμενη επρεπε να στυψεισ το μυαλο σου να βρεισ κατι καλυτερο
Η μαμά σου λέει βλακειες
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
Η μαμά σου είναι ηλίθια!!
Δελφινακι εγω ξερω φιλεσ μου που ειναι χωρισ χαπια και ειναι μοντελα τωρα να τα κοψεισ δε γινεται συνεχισε να δουμε που θα βγει αυτη η μαλακια
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ .Αν ειχες σπασει το ποδι σου θα σου ελεγε οτι εισαι ηλιθια που βαζεις γυψο?ΕΛΕΟΣ....τα χαπια τα χρειαζόμαστε οταν υπαρχει προβλημα με τουσ νευτοδιαβιβαστες (νομιζω ετσι λεγονται),δεν ειναι θεμα εξυπναδας η ηλιθιοτητας
Το προβλημα ειναι οτι παιρνεισ χαπια εισαι σπασμενη κ συνεχιζεισ τη ζωη σου με αποτελεσμα μετα απο λιγα χρονια να πεθαινεισ το θεσ αυτο ουτε εγω το θελω γι αυτο λεω συμπληρωματα ρωτα ενα γιατρο να σου πει τα ναρκωτικα ειναι πιο ασφαλη απο θεμα υγιειασ γι αυτο λεμε συμπληρωματα οπωσδηποτε και μεσα
Γι αυτο λενε δεν ειναι επιστημη
Αυτα τα λενε γιατροι δεν τα λεω εγω εγω απλα ξερω τι υπαρχει στο ελληνικο ιντερνετ που ειναι για τα μπαζα αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια
Οι γιατροι δινουν μαγνησιο και βιταμινη ντε στουσ μεγαλυτερουσ φαρμακευτικα δηλαδη mag2 και lecalcif ρωτησαμε μποντι μπιλντερ πρωταθλητη κι ειπε να προσθεσουμε bcaa οτι καλυτερο οτι πιο καινουριο δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο μεχρι στιγμησ αυτα
Κατα τα αλλα πεσ οτι σε απασχολει αυτα που σου ειπα ειναι τα καλυτερα που υπαρχουν για ελλαδα στο εξωτερικο μιλανε για γλυκινη και μια μεθυλαμινη τι ειναι αυτο μπεσ στο φορουμ schizofreneia .com ειναι καρφιτσωμενα εδω ελλαδα το εχουμε ετσι αυτα
Σαρκοσινη ακετυλοκυστεινη και αλλα β κομπλεξ ωμεγα τρια και κατι αλλα
Δεν κανουν αυτα για ελλαδα να ξερεισ