-
μαγνησιο
Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος εμπειρια η αν βρισκεται καποιος γιατρος στο forum να μου απαντησει αν το μαγνησιο επιτρεπεται σε συνδιασμο με ssri και olanzapine . Ρωταω γιατι ο ψυχιατρος μου μου ειχε γραψει 15 mg seroxat + 2,5 mg lapenza olanzapine και ο παθολογος μου εγραψε 300mg μαγνησιο. θα ηθελα να μαθω διοτι και το μαγνησιο δρα στο νευρικο συστημα και δεν θα ηθελα να γινει αλληλεπιδραση με συνδρομο σεροτονινης ( οπως λενε για τα φυτικα σκευασματα. ) ρωτησα τον γιατρο μου αλλα δεν ειναι και τοσο σιγουρος διοτι δεν εχει ακουσει ποτε να γινεται καποια αλληλεπιδραση με μαγνησιο αλλα εγω φοβαμαι
-
Εγω γιατροσ δεν ειμαι αλλα που ρωτησα με ειπε οτι ειναι ασφαλεσ
-
Kι εγω παιρνω μαγνησιο , φαραμακευτικο μαλιστα , και δεν αλληλεπιδρασ με ταλλα φαρμακα , παρε αφοβα , δεν παθαινες τιποτα , εγω παιρνω mag2 εδω και 4 μηνες ...... καμμια σεχση με ταλλα φαρμακα .....και ειναι μικρη η δοση ων 300 , να μουλεγες 1000 , εκςει θα επιφυλασσομουν ,.......
τα συμπληρωτα δεν εχουν την ποσοτητα μαγνησιου που διατεινονται .......μονο τα φαρμακευτικα , ταλλα ειναι μπουρδες , /σαχλαμαρες .....ουτε την απορροφησιμοτητα.
-
Μακ το soloumag πρεπει να ειναι λιγο καλυτερο
-
Και εγω mag2 παιρνω εδω και μερικες εβδομαδες.και παιρνω και 7 ψυχοφαρμακα.το 1 απο αυτα ειναι αντικαταθλιπτικο
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
-
Νταρσυ σχολειο που πηγεσ τι εκανεσ αλλο οι βιταμινεσ κι αλλο τα φυτικα σκευασματα καλου κακου ξαναπηγαινε σχολειο κατι θα μαθεισ