Originally Posted by
DrugUser
Ίσως η απάντηση της Σόνιας είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Και έπειτα είναι και το άλλο...έχω πετύχει πολλές ωραίες γυναίκες που είναι 1.60-1.62 αλλά δε θα τους την έπεφτα, γιατί θα ένιωθα τέρας μπροστά τους. Θέλω οι γυναίκες να είναι πιο στα μέτρα μου.
Τι να σου πω...η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω, είναι ότι όλο μου το ύψος το πήρα μέσα σε 1-2 χρόνια (!!!!). Στην 1η γυμνασίου ήμουν μόλις 1.46-1.47 , δε θυμάμαι ακριβώς. Στη 2α πήγα 1.50κατι, και στην 3η έφτασα το τωρινό μου. Μου ήρθε δηλαδή απότομα. Από κει που σήκωνα κεφάλι για να βλέπω τον περισσότερο κόσμο, ξαφνικά έγινα πιο ψηλός από πολύ κόσμο, ειδικά από το γυναικείο πληθυσμό. Δε ξέρω τι σκατά έκανα λάθος εκείνη τη χρονιά, και ψήλωσα τόσο απότομα.
Ώρες ώρες σκέφτομαι να πάω στην Ολλανδία ή έστω σε κάποια Κεντροευρωπαϊκή χώρα για να νιώθω πιο νορμάλ μιας και εκεί είναι ψηλά τα άτομα, γιατί εδώ μέσα όπως είπα...Ούμπα Λούμπα. Βέβαια με βαριά καρδιά θα φύγω, γιατί μου αρέσει εδώ (συγκεκριμένα η Αθήνα και πέριξ)...αλλά αν είναι να μου χαλάει η διάθεση κάθε φορά με τον κάθε κοντοπίθαρο, ε θα τα μαζέψω και θα φύγω. ΓΙα να γίνω συγκεκριμένος, κάθε φορά που έχει τύχει να σταθώ ή να μιλήσω σε κοντύτερο άτομο, νιώθω drained που λέμε στα Αγγλικά. Δε ξέρω ποια είναι η σωστή Ελληνική λέξη...εξαντλημένος ίσως; Νταουνιασμένος; Τεσπά, όπως και να'χει μου φέυγει η ενέργεια που είχα πριν.