150 παλμούς συνεχόμενα....
παιδιά ενώ από διάθεση είμαι μια χαρά δεν έχω κάτι περίεργο εκτος από μια δυνατή πίεση αριστερά στο κεφάλι πάνω από το μάτι... σαν ένταση αλλα από την μια μεριά... έχω και συνεχόμενα 150 παλμούς εδώ και 7 ώρες.... εδώ και καιρό ένιωθα ένα πλάκωμα στο στήθος έλεγα ok ψυχοσωματικό είναι θα πέραση... και τώρα αυτό... αναγκαστικά να πάρω μισό ξανάξ των 0.25 αλλα δεν περνάει... νιώθω έντονα τους παλμούς μου συνεχεια και οποτε βάζω πιεσόμετρο η πίεση είναι σχετικά ok 14/8.5 και σε καπιες φασης εφτανε και 10... δεν με τρομαζει τοσο αυτο... ειχα κανει εξετασης για καρδια... αλλα το μονο που εκοψα τελευτεα εδω και 3 εβδομαδες ειναι το Τ4 νομιζω εκανα βλακια... βαριεμαι και να παω και στο νοσοκομιο.... γιατι δεν ξερω τι στο καλο να φανταστω... μηπως επιδει δεν καπνισα 1 μερα τσιγαρο? δεν νιοθω εθισμενος στην νικοτινη κανω που και που 2-3 την ημερα....και θα το κοψω τελειος γιατι δεν το χριαζομαι... χαλαω την υγεια μου ετσι...σχετικα με τους παλμους τωρα τι φαση? μου φενεται θα σπασω το πιεσομετρο να μην το βλεπω...